Mysig Förlovningsfotografering med Picknick i Skogsmiljö

Ibland behöver man inte mer än sin familj, en mysig skogsmiljö och lite filtar för att få till en mysig förlovningsfotografering. Det tyckte även Monique och Tish. De ville ha en avskalad, familjekär förlovningsfotografering i naturen för att hylla deras kärlek till varandra. De hörde av sig till fotografen Celeste Burns Photography som tog med familjen ut på en skogspromenad i solnedgången.

Skog har vi gott om i Sverige - allt från magnifika lövskogar till täta skogar fyllda av tallar och granar. Det är en stor tillgång att ha för de som vill ha ett vackert naturbröllop eller porträttfotografering. Och visst är det lite spännande att skogen ser så olika ut beroende på var i landet man befinner sig? Det är även lite extra roligt att miljön i sig förändras med årstiderna, och att en och samma plats kan ge fyra helt olika bröllop. Den svenska naturen är nog lite underskattad ändå. Ofta drömmer vi oss bort till exotiska platser eller skyhöga berg, men faktum är att vi har ett riktigt smörgåsbord av olika miljöer här i Sverige. I fjällen hittar vi berg och kalfjäll, i Östersjön finns Gotlands kalkstensmiljö och Gotska Sandön bjuder på sanddyner i mängder. För att inte tala om alla skärgårdar som finns längst kusterna.

Men nog om alla de miljöer vi har här i Skandinavien, nu drömmer vi oss bort till USA och förlovningsfotograferingen mellan Monique och Tish som även tog med sig sina barn som fick vara en del av ögonblicket.

elopement i skogen
elopement i skogen
picknick bröllop
elopement picknick skogen

Ett superbra trick för de som känner sig lite obekväma framför kameran - planera in en aktivitet! Picknick är ett säkert kort. Det är enkelt att ta med och ser så mysigt ut genom kameran. Packa med lite godsaker och det hjälper både er som vuxna och barn att flytta fokus från kameran till varandra och att vara i nuet.

elopement i naturen
förlovningsfotografering
förlovning picknick
fotografering förlovning
förlovningsporträtt
bröllop förlovning
förlovning fotografering natur

Stort grattis till förlovningen önskar vi på Sisters in Law!

förlovning utomhus