“Love isn’t cancelled” - Inspiration till Bröllop i Coronatider

Vi vet att ni är många brudpar där ute som känner en stor besvikelse kring att ert bröllop som ni kanske planerat i flera år måste flyttas fram på grund av Corona-pandemin. Men vi vet också att många av er väljer att fira kärleken ändå och hittar nya, kreativa idéer som gör att planerna om ett bröllop 2020 kan fortskrida. Vissa tvingas tänka om helt och hållet medan det för andra kan räcka med att justera endast några detaljer. Vi vill jättegärna höra hur ni har gjort, ni som måste tänka nytt i Coronatider. Vilka förändringar har ni gjort? Har ni valt att flytta fram hela bröllopet till 2021? Vi vill veta! Skriv till på info@sistersinlaw.se och berätta era tankar. Kanske kan det hjälpa andra brudpar som just nu fastnat i hur de ska gå vidare.

Några som vill inspirera till bröllop i Coronatider är ett kreativt team från Belgien. Smile Intiem tillsammans med Phaest Weddingplanning står för idé och koordination av det stylade bröllopet vi ska få se idag. Fotografen Stijn Willems Photography står bakom kameran och bjuder på vackra bilder på ett utomhusbröllop där kreatörerna satsat på mycket blomster av både färska och torkade växter, lyxig picknick och en avslappnad och jordnära atmosfär. Nu kör vi!

Coronabröllop+bröllopsblogg_1.jpg

“Love isn’t cancelled” och “Corona can’t cancel our love“ är vanliga citat i dessa tider. Ett viktigt budskap tycker vi.

Coronabröllop+bröllopsblogg_7.jpg

Stolarna har grupperats med olika många stolar beroende på antalet medlemmar av samma familj som gästar.

Coronabröllop+bröllopsblogg_21.jpg
Coronabröllop+bröllopsblogg_22.jpg

Picknickområdet är glest utspritt med sittplatser och varje område är markerad med tunna snören.

Bröllop+Corona_94.jpg
Bröllop+Corona_100.jpg
Corona+bröllop+blogg_245.jpg

För att era gäster ska känna sig trygga, se till att ha handsprit tillgängligt om inte vatten och tvål finns nära till hands. Allt ni kan göra för att gästerna ska känna sig lugna och avslappnade känns extra viktigt i dessa tider. Informera gärna era gäster om alla försiktighetsåtgärder ni gör i god tid innan bröllopet. Vi vet, jättetråkigt att behöva göra det… Det var ju inte så ni ville att ert bröllop skulle bli! Men se till att få det ur vägen så att ni istället kan fokusera på glädjen och lyckan som dagen istället kan ge.

Bröllop+Corona_57.jpg
Coronabröllop+bröllopsblogg_56.jpg
svensk+bröllopsblogg+picknick+utomhusbröllop

Vi älskar idén med picknickkorgar åt gästerna! På så sätt slipper man spring till buffébord eller att just sitta tätt vid bord och bli serverade.

Bröllop+Corona_65.jpg
Bröllop+Corona_114.jpg

Lägg märke till brudgummen bär sneakers till kostymen - så snyggt!

Corona+bröllop+blogg_162.jpg
Corona+bröllop+blogg_137.jpg
Bröllop+Corona_132.jpg
Corona+bröllop+blogg_188.jpg
Corona+bröllop+blogg_178.jpg

Åter igen, det där med picknickkorg är ett vinnande koncept tycker vi.

Corona+bröllop+blogg_196.jpg
Corona+bröllop+blogg_213.jpg
Corona+bröllop+blogg_208.jpg
svensk+bröllopsblogg_319.jpg

Precis som gästerna gör här och åker förbi i sina bilar för att hylla brudparet, gjorde vänner och grannar för Sadie och Kyle - ett par som gifte sig på riktigt i april 2020. Läs om detta bröllop här: Intimt Vårbröllop i Coronatider: Sadie + Kyle.

svensk+bröllopsblogg_321.jpg
svensk+bröllopsblogg_320.jpg
svensk+bröllopsblogg_299.jpg

Bröllop eller inte bröllop under Coronapandemin? Vad tycker ni som läser? Vi tycker absolut att ni ändå ska gifta sig om ni vill det, men så klart ansvarsfullt. Men om ni känner att det bröllop ni drömt om faller i spillror totalt, skjut istället upp det. Det är ett beslut endast ni som par kan göra. Men kom ihåg att ett mindre bröllop likt detta, med lyxig picknick utomhus, kan bli minst lika underbart. Ni är ändå bland familj och vänner och kan ha en helt trädgård, sommaräng eller skog till ert förfogande för en hejdundrande festlighet ändå. Love isn’t cancelled.

brudbukett torkade blommor

Fotograf : Stijn Willems Photography
Koncept: Smile Intiem
Event design & koordinator: Smile Outdoor + Phaest Weddingplanning
Plats: Smile Outdoor
Foto och drönare : Zichter
Blommor och dekor : Ginger and Ginger
Möbler: Woodfest & Smile
Dekor: Sfeerlab
Laserskärning: Hoshii
Skrift: Design Studio Han
Tält: D-Tent
Backdrops: Safety With A Smile