Rustikt Utomhusbröllop Med Vigsel I Solnedgången

Utomhusbröllop är något vi sett mycket av det här året. Det är varken förvånande eller en besvikelse - snarare tvärtom. Bröllop utomhus är så fina och det finns massor att göra när det kommer till styling och planering. Ett alternativ på utomhusbröllop är detta rustika bröllop mellan Sarah och Carson. De gifte sig förra vintern och planerade en utomhusvigsel i solnedgången. Det låter ju helt magiskt, eller hur? Vi spanar in bilderna från dagen som Freckled Fox Photography har tagit.

förberedelser bröllop
bröllop hårfrisyr

Något som många brudpar uppskattar på sin dag, men som ofta hamnar i skymundan av alla andra fina stunder under dagen, är förberedelserna. Det är en tid där man får umgås med sina närmsta vänner, göra sig i ordning och njuta av att ha hela bröllopet framför sig. Mest troligt blandas glädjen med nervositet och kärlek. Kanske är det en av de lugnare perioderna av dagen. En stund där ni får njuta av varandras sällskap och ladda inför vad som komma skall - vare sig det är med ditt brudfölje eller med din partner.

bröllop klänning
skor bröllop klackar
first look bröllop

Något som vi tycker är så fint, men som mest förekommer på bröllop från till exempel USA, är first looks med familjemedlemmar. Vi älskar alla typer av first looks och att vi kan tänka oss att det är en riktigt fin stund att dela med familjen. Det kan vara något att fundera ett varv kring om ni planerar bröllop just nu.

first look bröllop
dotter far first look
bröllop löften
bröllop klänning
brudfölje tärnor klädsel
bröllop familj
vigselplats utomhus

Vigseln hölls utomhus med solens sista varma sken i bakgrunden. Vi har sagt det många gånger förr, men det guldiga ljuset som en solnedgång ger ifrån sig är helt magiskt. Här faller det på brudparet medan de byter löften. Vilken vigsel! Under hösten och vintern här uppe i Sverige är det ju väldigt enkelt att planera in en vigsel i solnedgången utan att det behöver bli alltför sent.

utomhusvigsel bröllop
bröllop utomhus vigsel
bröllop vigsel

Vill du spana in fler utomhus- och trädgårdsbröllop? Vi har en hel kategori med just bröllop i trädgårdar som du hittar här.

porträtt bröllop
brudklänning spets vit
smink bröllop

Vi tackar Sarah och Carson för att vi fått ta del av deras mysiga utomhusbröllop!

bröllop porträtt solnedgången

Fotograf: Freckled Fox Photography
Vigselplats: The Barn at the Springs