Stylat Bohemiskt Elopement Med 70-talskänsla

Fundera ni på att anordna ett elopement under 2021? Ni är förmodligen inte ensamma. Inför en andra våg av Covid-19 misstänker vi att trenden att gifta sig utan gäster kommer att växa. Varför låta kärleken vänta? Som de hopplösa romantiker vi är så sveps vi av fötterna vid tanken på brudpar som rymmer iväg på tu man hand för att förklara sin kärlek till varandra.

Idag ska vi få ta del av ett stylat elopement som fotograferades i Big Bend National Park i Kalifornien. Historien som utspelar sig på bilderna rör sig från bergsmiljö till ökenlandskap, vilket förstärker den bohemiska känslan. Stylingen för våra tankar till 70-talet. Den fria, romantiskt bohemiska eran som trendar om och om igen. Fotografen Local Embers & Co och bröllopsplaneraren Taylor Glam har skapat en bildberättelse som osar bohemisk bröllopsinspiration, festival-känsla och samtidigt speglar den romantiska elopementkulturen.

boho + bukett + rosor
Big Bend + High way
hitch hike + crossroads

Brudens avslappnade men uppklädda look är en av anledningarna till att vi är så förtjusta i det bohemiska temat. Den smickrande spetsklänningen med släp ger ett dramatiskt intryck mot bergen i bakgrunden, samtidigt som den är tillräckligt lös och ledig för att modellen ska kunna känna sig bekväm. Lösa lockar i en halv uppsättning är både romantiskt och coolt, vi gillar stylingen skarpt. Brudgummen sportar kavaj och väst till vita byxor och grova kängor. Vi gillar materialmixen i hans ensemble, kavaj i grövre material mot vita jeans och läderkängor känns modernt med stiligt.

elopement + bohemiskt
natur + elopement
spets + detaljer
spetsklänning + brudklänning

I beskrivningen som leverantörerna skickade med till oss berättade de att de tänkt sig ett scenario som går från förlovning till bröllop. Halvvägs genom plåtningen, när solen sakta började gå ner, bytte modellerna om till outfit nummer två.

Coachella + festival
öken + desert
brudpar + inspiration

Den bohemiska känslan är fortfarande högst närvarande. Brudens look är 70-talsinspirerad med vida byxor, singoallatopp och ett hårsmycke som för våra tankar till Coachella och Burning man. Brudgummens slitna, mörka jeans har matchats med en ljus jeansjacka och hatt. Även han ser ut att vara redo att dansa till livemusik natten lång.

utomhus + outdoors
dukning + boho
detaljer + close up
save the date + invite

Leverantörerna arrangerade en bohemisk dukning med bergen i bakgrunden. Vi ser en mix av skinn, päls och trä i bilderna. Material som går hand i hand med det bohemiska temat.

horse + häst + brudpar
modell + häst + horse

Sist men inte minst rider modellerna iväg mot solnedgången.

Hoppas att du gillade dagens blogginlägg. Om det bohemiska temat faller dig i smaken så tycker vi att du ska spana in vår kategori “Bohemiska bröllop” för ännu mer inspiration!

romantic + vintage
beautiful + boho + wedding

Fotograf: Local Embers & Co
Bröllopsplanerare & stylist: Taylor Glam
Plats: Big Bend National Park
Design & dekorationer: Warehouse Rose Events 
Brudklänning: A&Bé bridal shop
Florist: Gardenia
Trycksaker: 24th Ave Designs