Intimt Bröllop I Stockholms Stadshus Med Fantastisk Blomsterkrans

Inlägget innehåller annonslänkar.


I detta blogginlägg ska vi få följa med Maja och Staffan när de i maj 2019 sa ja till varandra i Stockholms stadshus med närmsta vännerna som vittnen. Fotografen Maja Brand från Brand & Brindle sätter ord på precis det vi känner när vi nu delar de här bilderna med er.

Jag fick en bröllopsförfrågan på ett datum jag egentligen hade tänkt vara ledig, åka till min syster i Malmö, äta mängder med falafel och bara ha det gött. Men när jag läste mailet, öppnade den bifogade fotobriefen med inspirationsbilder innehållandes bl.a. Rihanna med en galet vacker blomsterkreation på huvudet så förstod jag: detta vill jag inte missa!

Med de orden hoppar vi direkt in i bröllopet mellan Maja och Staffan.

bröllop i stadshuset
alternativ brudklädsel

Det finns ingen tvekan om att blomsterkreationerna för det här bröllopet är maxat. Vi älskar Majas blomsterkrona! Floristen Boz Art har hittat en perfekt balans av ordnat kaos och snygg struktur. Staffan har fått en blomsterbukett som matchar Majas krona samtidigt som den har sin egen stil. Så snyggt med mycket texturer och olika sorters växtligheter!

bröllop stockholm

Fotografen Maja om bröllopsdagen

En solig dag i maj var det dags, Stadshuset var proppat med turister och brudpar överallt, men när Maja och Staffan kom gående över innergården så stannade liksom allting upp. De fantastiska blomsterkreationerna gjorda av Boz Arts, de matchande vita kläderna och den fantastiskt fina stämningen kring detta ûbergulliga par knockade även mig. En nyfiken skara turister undrade nog vilket kändispar det här var som skulle gifta sig och många var de telefoner som helt diskret och helt odiskret smygfotade när vi hade vår fotosession. För övrigt fick jag kämpa lite med en envis kille med teleobjektiv som nästan var påväg att ta över fotograferingen, men det gick bra.

I dryga två actionspäckade timmar hängde vi, tiden gick ännu fortare än vanligt, och Maja svarade t.ex. JAAA vid vigseln innan vigselförrättare ens hunnit ställa just den frågan (måste va nåt slags rekord i en borglig vigselsammanhang), limousineföraren som skulle plocka upp brudföljet försov sig och dök aldrig upp, men ersattes av en snäll men stressad kollega i den fläskigaste limousinehummern jag nånsin sett (som nästan fastnade i en gränd i Gamla Stan och höll i sin tur på att komma försent till sitt gig).

brudklädsel tips
bröllop hatt blommor

En närmare titt på den fantastiska blomkreationen.

bröllop stadshuset corona
bröllop stockholm stadshus
bröllop stadshuset
intimt bröllop stockholm
vit kostym bröllop
vi klänning bröllop
stadshuset bröllop

Att gifta sig i Stockholms Stadshus är perfekt för de par som vill ha ett litet och intimt bröllop. Vill ni läsa mer om stadsbröllop har vi publicerat bland annat det här inlägget.

litet bröllop
bröllop stockholm idéer
brudfölje klädsel
alternativ klädsel bröllop
fotograf maja brand
blomsterhatt
bröllop höst stockholm
bröllop stadshuset
bröllop utomhus stadshuset
bröllop portätt
bröllop klädsel
bröllop otraditionell klädsel
brudgum linnekostym
linnekostym vit bröllop
bröllop blomsterhatt

Inspireras av brudens stil:

Väska, Acne Studios

Väska, Acne Studios

Skjorta, Stella McCartney

Skjorta, Stella McCartney

Skor, Maison Margiela

Skor, Maison Margiela

bröllop brudpar

Vi är så imponerade på Maja och Staffans bröllopslooks. Åh, så fina!

limousin bröllop
bröllop porträtt stockholm
bröllopsfest stockholm

Fotografen Maja berättar

Middag för de närmaste hölls på Djuret i Gamla Stan, och sedan joinade de nygifta sina vänner för fest på TAK bara ett stenkast bort. Men då satt jag redan på tåget till Malmö, förundrad och väldigt glad över det jag fått vara med om, och med en vetskap om att jag hade guld i minneskorten där i ryggsäcken. TACK Maja & Staffan för det fina förtroendet att ha mig med en stund som denna.

bröllop uteterrass
bröllops fest utomhus

Fotograf: Maja Brand, Brand & Brindle
Majas klänning: Cecilie Bahnsen
Brudskor: Vetements
Väska: Acne Studios
Staffans byxor + jacka: Hope
Skjorta: Stella McCartney 
Skor: Maison Margiela