Blomstrande Stylad Fotografering Med Vintagekänsla

”Jag vill att alla som jag får äran att fotografera, ska känna sig sedda. Och att minnena från fotograferingen ska vara att vi hade en kul och härlig stund tillsammans” berättar Emilia Dalen, fotografen bakom den stylade fotografering vi ska få ta del av idag. Tillsammans med de övriga leverantörerna har Emilia ordnat en plåtning som andas natur, frihet och vintage-romantik. Vi får en känsla av Alice i Underlandets tea party, men istället för en katt och en kanin gästspelar en annan lurvig, fyrbent varelse på bild. Låt oss titta vidare på bilderna!

styling + fotografering
dukning + utomhus
vas + blommor + porslin

De fantastiska blomsterarrangemangen från The Flowershop går i pastelligt rosa, lila och persikofärgade toner. Den för bröllop klassiska färgskalan behöver spännande texturer för att kännas modern, vilket vi verkligen tycker att de har lyckats med. Historien om hur Emma-Klara som driver The Flowershop kom att börja designa blomsterarrangemang är intressant läsning och den kan du läsa om på hennes hemsida här.

glas + vinglas + bestick
hund + valp

Här har vi vår fyrbente vän, så söt!

slöja + skir
brudklänning + tyll

Klänningen som modellen bär kommer från Esther Franke i Tollered som specialiserar sig på brudklänningar. De beskriver sin stil som vintage, lantlig, rustik, stilren, tidlös, enkel och unik. Klänningen på bild har en enkel siluett. Överdelen har en lös passform och en smickrande öppning i ryggen. De dekorativa tygblommorna framtill ger en intressant struktur till en i övrigt stilren klänning. Från den markerade midjan och neråt böljar kjolen fritt och vi tycker att det ser ut att vara en väldigt bekväm brudklänning för bruden som vill kunna röra sig fritt och dansa obehindrat på sitt bröllop.

makeup + sminkning
outdoors + middag

Vi är väldigt förtjusta i hur leverantörerna använt tyg i stylingen, de oversizade knutarna är en kreativ hint till Alices uppochnervända universum och en väldigt snygg detalj. Glasen och porslinet är som hämtat från en loppis på landet, men är i detta fallet från In Estelles Pocket som hyr ut just vintageporslin och annan dekor på västkusten.

äppelblom + blomblad
drink + drinkar + vinglas
grapefrukt + drink
bukett + blomsterbukett
styling + fotografering
bukettinspo + rosor
closeup + närbild
sommar + sommarbröllop

Johanna och Frida bakom Jofrima Stylister har skapat den underbart slarviga håruppsättningen och den dramatiska makeupen som framhäver modellens naturliga skönhet. Den avslappnade flätan passar både långt, mellanlångt och kort hår, dessutom är den en perfekt bas att fästa blommor, hårspännen och andra hårdekorationer i. Makeupen fokuserar på en felfri bas med tydligt markerade kindben. Neutrala toner på läppar, kinder och bryn riktar fokus mot modellens ögon. Den fräscha och tidlösa looken passar oavsett säsong tycker vi.

håruppsättning + frisyr

Även om vi är mitt i hösten och har vintern framför oss är det härligt att få lite grönskande vår och sommar-bilder mellan varven också. Hoppas ni läsare blev lika inspirerade av dessa ljuvliga bilder som vi. En varm applåd och ett stort tack till kreatörerna från oss på redaktionen!

brudklänning + öppen rygg

Fotograf: Emilia Dalen.
Klänning: Esther Franke.
Makeup & hår: Jofrima stylister.
Blommor: The Flowershop.
Dukning, porslin & rekvisita: In Estelles Pocket.
Rekvisita: Trädgårdsgatan 6.