Vintageinspirerad Fotografering Med Vårkänsla I Grönt och Gult

Vi är nog inte de enda som önskat oss ett vackert, storslaget bröllop i en historisk byggnad? Vi tänker oss att ett sånt bröllop skulle kunna likna den stora balen från Askungen, men med lite edgy och personlig look. Och med tanke på att vi precis nu ska dela med oss av dessa foton från Sommer Luna Photography, finns det definitivt fler som känt en längtan att få leva ut sin inre Askungen.

Bröllopskoordinatorerna Gold Dust Event Co, Ash Events, LLC och Heather Benge Events har tillsammans gjort idé till verklighet och, med hjälp av andra leverantörer, fått ihop en drömmig stylad fotografering. Här har de inte sparat på något. De har valt att kombinera gul och grön med guldiga detaljer och vintage influenser. I den här fotograferingen har de verkligen känt in vad lokalen har att erbjuda och sedan jobbat med det. Vi älskar att de har plockat upp det mintgröna i golvet, de gula väggarna och det storslagna som präglar byggnaden. Valet att klä bruden i en lika storslagen klänning från Weddings by Debbie känns också helt rätt.

bröllop+rustikt+vintage+vigselbåge
bröllop+rustikt+vintage+trycksaker

Letar ni efter trycksaker till ert bröllop? Glöm inte att spana in Tryckstudion!

bröllop+rustikt+vintage+smycken
bröllop+rustikt+vintage+skor
bröllop+rustikt+vintage+skor
bröllop+rustikt+vintage+klänning
bröllop+rustikt+vintage+klänning
bröllop+rustikt+vintage+klänning
bröllop+rustikt+vintage+klänning
bröllop+rustikt+vintage+dukning
bröllop+rustikt+vintage+dukning

I och med att byggnaden bär drag av vintage, tycker vi det är så smart gjort att få med torkade blommor i dekoren. Det får oss direkt att tänka på en mormors sminkbord från tidigt 1900-tal, det skulle passa perfekt i den här miljön. Dessutom skapar det flera lager av texturer som gör det hela mer intressant. Blommorna, designade av Intrigue Designs, blir så fina på den här härliga tårtan skapad av Butterfly Cakery.

Planerar ni att ha ett bröllop under flera dagar, eller bara vill förbereda era blomsterkreationer i förväg, är torkade växter ett utmärkt val. Eftersom de är torkade håller de ju också mycket längre än snittblommor, såklart. Varför inte blanda lite torkade blommor med krukväxter?

bröllop+rustikt+vintage+tårta
bröllop+rustikt+vintage+klänning
bröllop+rustikt+vintage+klänning
bröllop+rustikt+vintage+porträttfoto

Fotograf: Sommer Luna Photography
Bröllopskoordinator: Gold Dust Event Co, Ash Events, LLC, Heather Benge Events
Smycken: Etoile Fine Jewelry 
Klänning: Weddings by Debbie
Smink: Sun Kissed and Made Up
Bageri: Butterfly Cakery
Kalligrafi: Pretty Written Things
Florist: Intrigue Designs
Lokal: The Olana
Detaljer & övrigt: Styled Shoots Across America