Vintageinspirerad Elegant Bröllopsinspiration i Ljusa Toner

Välkommen till Italien! Idag ska vi få drömma oss bort till en historisk plats där en vintageinspirerad stylad fotografering i ljusa toner har byggts upp. Fotografen Jeannemarie Photography har nämligen plockat fram romantisk italiensk bröllopsinspiration tillsammans med sina kollegor. Det är floristen Designs by Hemingway som stått för både planeringen och blommorna i den här stylade fotograferingen, och vilket jobb hon har gjort!

Vi tycker om när kreatörer väljer att blanda olika stilar med varandra, vare sig det är för att skapa en ny stil eller bara doppa tårna i en annan pool. För den här fotograferingen har leverantörerna valt att jobba mycket med färg i kontrast. De ljust rosa blandas med mörka träslag och djupt gröna växter. Vi kan inte vara de enda som är svaga för den kombinationen? Fotograferingen får ett helt annat djup när man blandar mörka och ljusa nyanser. Ett bröllop i enbart ljusa toner blir lätt väldigt mastigt och svårt att jobba i lager med, medans en färgpalett med enbart mörka färger snabbt kan smälta ihop och radera de detaljer som behöver en kontrast för att poppa. Som alltid finns det undantag, och vi har sett både ljusa och mörka bröllop som varit helt fantastiska. Men är man nybörjare på färgkombinationer kan det vara enklare att hålla sig till en variation av ljust och mörkt.

Men nu kollar vi in den här stylade fotograferingen!

elegant trycksaker
bröllop trycksaker vintage
trycksaker vintage
bordsdukning vintage bröllop

Vi är helt kära i den här dukningen - vi kan inte bestämma oss vad vi gillar mest! Kanske är det de olika tallrikarna som placerats på varandra, eller de mörkt rosa blommorna som fått ta plats bland dekorationerna. Här är ett tydligt exempel på vad vi menar med konstraster i färgerna. Dukningen är relativt enfärgad, men poppar med hjälp av de gröna och mörkrosa blommorna.

bröllop dukning vintage
bordsdukning bröllop tallrikar
bröllop klänning vintage
klänning bröllop spets

Vilket drömställe att gifta sig på!

spetsklänning bröllop
hårstil smycke bröllop
bröllop brudbukett ljus

Brudens look är väldigt romantisk och vintage med en subtil twist. Hur vackra är inte de förlängda ärmarna i spets, till exempel?

brudgum bröllop klädsel
bordsdukning bröllop utomhus
ljus bordsdukninig
bordsdukning dukar

Fotograf: Jeannemarie Photography
Lokal: La Badia di Orvieto
Möbeluthyrning: Preludio Divisione Noleggio
Linnetyger och dukar: The Wedding Linen Company
DIY: Silk and Willow
Ljus: Ester and Erik
Kalligrafi: Theo Berry Stationery
Makeup artist: Makeup Florence
Hårstylist: Frank Giacone
Hårsmycke: NoonOnTheMoon
Klänning: Claire Pettibone, Carol Hannah
Florist: Designs by Hemingway