Mysiga Porträttfotografier Från Elopement i Historiska Santa Maria Castellabate, Italien

Det är alla hjärtans dag, och vad passar då bättre än en liten resa till kärlekens land Italien? Dagens par, som sedan tidigare gifta, men erbjöds möjligheten att göra en destinationsfotografering i bildsköna Santa Maria Castellabate i Italien tillsammans med fotografen från Gardenhouse Films. Bröllopskläderna är deras egna, vilket gav en romantisk tillbakablick och lät dem återuppleva sin kärlekshistoria.

Den valda platsen är ett av UNESCO's världsarv, vilket innebär att den anses vara ojämförligt enastående och av stor betydelse för mänskligheten. Vad som är, och hur ett objekt kan bli ett världsarv, bestäms i världsarvskonventionen. Byns invånare är ättlingar till de ursprungliga familjerna som bodde i området, vilket känns i hela atmosfären. Utsikten över de färgglada hustaken och de azurblå havet är utan dess like! Solen sken och vindarna var varma, enligt fotografens egna utsago, och paret hade bara ögon för varandra.

italien+elopement
italien+elopement
italien+elopement
italien+elopement
italien+elopement

Detaljerna i den medeltida arkitekturen passade brudparets stil perfekt. Bruden i hennes spetsklänning med pärldetaljer och slarvigt strukturerade håruppsättning med bohemiska inslag. Brudgummen bar en ljus kostym och mörka jeans, den blåa bröstnäsduken plockade upp havets toner som även återfanns i brudbuketten. Om du som brudgum inte är bekväm i full kostym, det vill säga matchande kavaj, byxa och väst med skjorta och slips - det är inte ett måste! Även en mer avslappnad ensemble kan se fantastisk ut på bild och passar perfekt för ett somrigt elopement! Ett tips kan vara att prata med er fotograf innan, om allt från dekorationer till vad vi tänkte ha på er och hur looken ska vara. De flesta fotografer brukar vara duktiga att erbjuda en fikastund eller en pratstund över Skype beroende på vart ni bor, om era önskemål för bästa möjliga resultat.

italien+elopement
italien+elopement
italien+elopement
italien+elopement
italien+elopement

Dessa Medelhavsbyar har en speciell känsla och ljus - allt känns så gyllene och mjukt. Det beror mycket på att nästan alla hus är liknande nyans som de vi ser i fotona här, och det är så härligt! Den här fotograferingen får oss att längta lite till sommaren och varmare väder. Håller ni med?

italien+elopement
italien+elopement
italien+elopement
italien+elopement

Fotograf: Gardenhouse Films