Stylat Bröllop I Skogsmiljö Med Halloweentema

Inlägget innehåller annonslänkar


De lite mörkare tonerna på bröllopsinspiration brukar dyka upp runt Halloween på bröllopsbloggar runt om i världen, men vi tycker såklart att en mörkare bröllopsstil fungerar året om. Faktum är att de tyllkjolar vi sålt mest till blivande brudar från vårt eget varumärke Ellen Marie Bridal by Sisters in Law, är den svarta tyllkjolen. Och det tycker vi är jättehärligt! Förr i tiden var svart brudklädsel det som var standard, och vi ser att fler och fler väljer att gå bort från den vita brudklädseln. Spana in vårt varumärke om du söker efter andra alternativ än vit brudklädsel.

Idag inspireras vi av det här stylade skogsbröllopet, fotograferat av Ash Durham, med en färgpalett i svart och lila samt guld-/senapstoner. Våga sticka ut, våga bryta normer och gör precis som ni vill på er bröllopsdag - “Halloweenbröllop” eller ej.

Skogsbröllop dukning
dukning lila färgtema bröllop
dukning halloweenbröllop

Om ni älskar Halloween och kanske till och med träffades på en Halloweenfest, så kan ni verkligen maxa och gå all in på Halloweentemat. Det finns många sätt att skapa en kuslig känsla samtidigt som man skapar en vacker dukning. Som i det här fallet med en dekorativ spindel på rosetten runt besticken.

dukning bröllop
brudbukett bröllop höst
svart brudklänning

Liknande produkter:

Färgglad höstbukett bröllop

Vi älskar verkligen den här brudbuketten, som speglar sin årstid. Bladverk och bär från naturen har fått dela plats med snittblommor och skapar tillsammans en vackert livlig bukett.

Gothic Forest Inspired Styled Wedding for Halloween_Ash Durham_GothicForestStyledHalloweenSessionRandyandAshleyStudios82_big.jpg
svart kostym svar skjorta
halloweenbröllop
bröllopstårta choklad

Vem vågar ta första biten?

Gothic Forest Inspired Styled Wedding for Halloween_Ash Durham_GothicForestStyledHalloweenSessionRandyandAshleyStudios150_big.jpg
Färgglad höstbukett bröllop brudbukett

Vill du få mer inspiration till ett lite mörkare bröllopstema? Spana in vår moodboard för ett nyårsbröllop i det här inlägget: 3 Inspirerande Moodboards för Vinterbröllop.

Gothic Forest Inspired Styled Wedding for Halloween_Ash Durham_GothicForestStyledHalloweenSessionRandyandAshleyStudios169_big.jpg