Storslagen bröllopsinspiration i vita och gröna toner


Precis som att höstfärger inte enbart bör lyftas fram under höstsäsongen, så kan typiska vinterkombinationer så som grönt och vitt fungera lika bra under årets övriga säsonger. Temat nedan tycker jag både passar utmärkt till skogsbröllop och inomhus i en avskalad lokal. 

Jag verkligen ÄLSKAR den maffiga buketten som med allt rätt tar sin plats. Varierade mörkade blad har fått samsas med ljuvliga snittblommor och vildare blomsterinslag. En annan maffig bukett som jag älskar och som du absolut inte får missa är det färgrika buketten i följande inlägg: Bohemiskt elopement i bergsmiljö: Israel + Margot.

Fotograf:  Avonne Photography // Second Shooter: Alivia Photography//Modell: Amanda Wood // Florist: Blooming Branch Creative // Kalligrafi: Cristina Leis Calligraphy // Makeup: Nicole Padgett MUA // Plats: Ritchie Hill, Inc. // Hårstylist: Sam Makes Ya Look Good // Dekoruthyrning: The Whimsical Rose // Videograf: ThreeThirty Films // Bröllopsbutik: Wedding Dress me LLC // Bakverk: Chase Cakes // Design och dekor: Elegant and Classy Events