Blomstrande bröllopsinspiration: Marvella + Franck

Idag får vi ta del av bilder från bröllopsfotografen Malin Norlén som tillsammans med ett team har skapat en blomstrande vacker inspiration med paret Marvella och Franck framför kameran.

Malin berättar längre ner om paret samt tanken bakom fotograferingen. Hon skriver bland annat att glädjen och lyckan inte går att ta minste på, och det håller jag med om. Det är härligt att se den glada stämningen bilderna!

Bröllopsfotgrafen Malin Norlén berättar

I ett land långt, långt borta - är ett återkommande tema i många romantiska filmer och böcker. Men kärleken har sina vägar och ibland är verkligheten bättre än fiktionen. Båda är ursprungligen från Afrika och deras vägar möttes i kyrkan i Sverige och kärleken slog till med gnistror när Franck möte Marvella. 
Att det skulle bli Marvella och Franck känns ju självklart (med lite hjälp av ödet) och de är ju precis så vackra som vilket Hollywoodpar som helst. Detta insåg jag direkt när jag träffade dem första gången inför deras egna bröllopsplanering i Gamla Stan och kunde inte vara gladare över att få ha dem som modeller på denna fotografering.
Våren är speciell när allt börjar åter gro och spira. Ljuset är lika sprött som skotten och det gäller att vara snabb innan allt övergår i överdådig grönska. Marvella och Frank klär verkligen i den här mer rustika stilen. Uppklätt utan att kännas tillgjort och passar perfekt in i den idylliska miljön. Glädjen och lyckan går inte att ta miste på. 
Brudbukett
Bröllopsfotograf
Brudgum
Larssons Lada blev den perfekta inramningen. Vi låter dukningen och färgerna att fortsätta i vårens tecken och kryddas med bohemiska inslag och sköna strukturer. Extra roligt att kunna visa att man kan göra så mycket om man är lite kreativ och kan på så vis hålla kostnaderna nere.
WRP.-70.jpg
bröllopstårta
Trycksaker bröllop

Fotograf: Malin Norlén
Lokal: Larssons Lada
Makeup och hår: Beauty by Tilde
Florist: Melody Flowers
Tårta: En nypa socker
Trycksaker: Anna Göran Design
Smycken: Julvelia
Brudklänning: Lulus
Ballonger: Theo & jag