Posts in Klädsel och Styling
Inspiration Till Håruppsättning För Ditt Bröllop

Som brud finns det oändligt många olika frisyrer att välja mellan till bröllopet. Vi har tidigare gjort några samlingsinlägg där du kan inspireras till just frisyrer inför bröllopsdagen och det har nu blivit dags att sammanfatta några av de uppsättningar vi har sett på bloggen i år, så här i lagom tid inför sommarens alla bröllop. Här har vi valt ut våra favoriter.

Read More
Så Går Det Till Att Sy Upp En Brudklänning Från Grunden Hos Kristina På Sisters in law

Hur går det till att sy upp en klänning från grunden? Det förklarar Kristina, som är designer och sömmerska här på Sisters in Law, i detta inlägg. Kristina har varit en del av Sisters in Law sedan ungefär 1.5 år tillbaka och är den som syr tyllkjolarna i vår egen kollektion Ellen Marie Bridal by Sisters in Law.

Read More
Trendigt Bröllopsmode Från LEIN

Idag tar vi en närmare titt på fantastiskt brudmode av designern Meredith Stoecklein som driver varumärket LEIN i New York. Meredith har bland annat bakgrund från Chanel där hon har jobbat med de allra bästa sömmerskorna, och det märks med tanke på känslan för hög kvalitet och finslipade detaljer. Vi älskar det stilrena som hon skapar i sitt brudmode och tittar nu närmare på klädseln.

Read More
Fantastiska Brudklänningar Från Designern Nadia Manzato

Idag tar vi en närmare titt på dessa underbara brudklänningar av den italienska designern Nadia Manzato. Nadia designar brudklänningar som ger brudar den där moderna och originella looken, med målet att få brudar att känna sig som sig själva när de bär klänningarna. Klänningarna är väldigt feminina och sagolika med handbroderade hjärtan, prickig tyll och tunna fluffiga tyger.

Read More
Inspiration Till Brudklädsel Och Bruduppsättningar I Studio Sisters In Law

På Rådhusesplanaden 13 i centrala Umeå har vi på Sisters in Law vårt kontor, ateljé och showroom. På fredagar har vi drop in mellan 11-16 där du som blivande brud kan komma in för att prova tyllkjolar från vår egen kollektion Ellen Marie Bridal by Sisters in Law, få hjälp med att sy upp din drömklänning från grunden eller sömnadsändringar på befintlig brudklänning.

Read More
Drömmiga Brudklänningar Från eNVy Room

Idag tar vi en titt på fantastiska brudklänningar från Croatien. Nikica Ivancevic och Vjeko Franetovic är designer-duon bakom varumärket eNVy room där de gör feminina och eleganta klänningar och plagg i luftiga material som silke, tyll och spets. eNVy room är det perfekta stället att gå till då man vill ha ett riktigt “statement plagg” med tidslös design.

Read More
Snygga Accessoarer Till Bröllopet För Brudgummen Och Hans Följe

Att satsa på mycket färg och mönster är något som vi tycker fler män borde satsa på till bröllopet. Att matcha en fluga, näsduk eller slips till brudens bukett är ett så enkelt knep för att binda samman detaljerna. Det är även fint om även brudgummens best men matchar brudgummen med samma mönster, eller åtminstone färg.

Read More
Kaxiga Och Självständiga Brudporträtt Med Inspiration Till Ett Alternativt Brudmode

Vi på Sisters in Law vill sprida ett budskap om nytänk, kreativitet och personlighet inom bröllop. Att våga bryta normer och gå sin egen väg istället för att lyssna för mycket på “måsten“ inför sin bröllopsdag. Den artistiska bröllopsfotografen Frkn Falkman är inte rädd för att bryta normer. Amanda porträtterar bruden på ett icke traditionellt vis och tar fram det kaxiga och självständiga ihop med det vackra.

Read More
Bröllopsbruket Med Begagnade Brudklänningar Har Öppnat I Stockholm

Vi lever i en tid där hållbarhet är extremt viktigt. Vi måste alla tänka på hur vi kan leva mer hållbart och inom bröllop finns det flera sätt att tänka hållbart. Se några exempel här: Floristerna tipsar: Blomsterinspiration för ett hållbart bröllop samt Hållbarhet inom bröllop + Edgar Allan Poe-inspirerad fotografering. För lite drygt ett år sedan skrev vi om Bröllopsbruket - en samlingsplats för begagnade brudklänningar som öppnade i Göteborg. Nu har Bröllopsbruket även öppnat i Stockholm där de nyligen hade ett lanseringsevent.

Read More