Posts in Klädsel och Styling
Drömmiga Brudklänningar Från eNVy Room

Idag tar vi en titt på fantastiska brudklänningar från Croatien. Nikica Ivancevic och Vjeko Franetovic är designer-duon bakom varumärket eNVy room där de gör feminina och eleganta klänningar och plagg i luftiga material som silke, tyll och spets. eNVy room är det perfekta stället att gå till då man vill ha ett riktigt “statement plagg” med tidslös design.

Read More
Snygga Accessoarer Till Bröllopet För Brudgummen Och Hans Följe

Att satsa på mycket färg och mönster är något som vi tycker fler män borde satsa på till bröllopet. Att matcha en fluga, näsduk eller slips till brudens bukett är ett så enkelt knep för att binda samman detaljerna. Det är även fint om även brudgummens best men matchar brudgummen med samma mönster, eller åtminstone färg.

Read More
Kaxiga Och Självständiga Brudporträtt Med Inspiration Till Ett Alternativt Brudmode

Vi på Sisters in Law vill sprida ett budskap om nytänk, kreativitet och personlighet inom bröllop. Att våga bryta normer och gå sin egen väg istället för att lyssna för mycket på “måsten“ inför sin bröllopsdag. Den artistiska bröllopsfotografen Frkn Falkman är inte rädd för att bryta normer. Amanda porträtterar bruden på ett icke traditionellt vis och tar fram det kaxiga och självständiga ihop med det vackra.

Read More
Bröllopsbruket Med Begagnade Brudklänningar Har Öppnat I Stockholm

Vi lever i en tid där hållbarhet är extremt viktigt. Vi måste alla tänka på hur vi kan leva mer hållbart och inom bröllop finns det flera sätt att tänka hållbart. Se några exempel här: Floristerna tipsar: Blomsterinspiration för ett hållbart bröllop samt Hållbarhet inom bröllop + Edgar Allan Poe-inspirerad fotografering. För lite drygt ett år sedan skrev vi om Bröllopsbruket - en samlingsplats för begagnade brudklänningar som öppnade i Göteborg. Nu har Bröllopsbruket även öppnat i Stockholm där de nyligen hade ett lanseringsevent.

Read More
Brudklänningar Med Magnifika Släp

Vi har sett släp i alla dess former och storlekar - långa som korta, tyll som sidentyg. Förr i tiden användes släp på kläder för att visa vilken status man tillhörde. Idag lever inte den anledningen kvar till varför man väljer att ha släp på sin klänning, utan nu är det mer av en smakfråga. Släpen kan vara knappt synliga eller så sveper de aldrig förbi omärkbara. De klänningar vi delar med oss av idag tillhör den senare kategorin. Här är tillhörande släp så vackra att det knappt går att ta ögonen från dem!

Read More
Möt Våren Med Färg - 3 Stilsäkra Looks För Brudtärnor

Vårsäsongen är äntligen i sikte och vi har ett halvår av ljus, värme och bröllop framför oss! Det är under sommaren som flest bröllopspar gifter sig här i Sverige, härligt att det är dags igen! Känner ni några som ska gifta sig i år? Kanske är det en och annan av er läsare som ska vara brudtärna, till och med? Vi har idag samlat på oss tre våriga looks för er att inspireras av. Vi ville hitta ett sätt att inkorporera färg, utan att låta det ta över helt.

Read More
Alternativ Inspiration Till Brudklänningar Av Designern Andreas Kronthaler + Vivienne Westwood

Med inspiration från bland annat österrikiska folkdräkter gör designern Andreas Kronthaler tillsammans med Vivienne Westwood exakt det som inte förväntas inom bröllopsmode. Dessa brudklänningar tillsammans med stylingen ger ett väldigt alternativt uttryck jämfört med mycket annat vi ser och det är så skönt att få lite kontrast!

Read More
Haute Couture Brudklänningar Från Designern Rime Arodaky

Dessa handgjorda brudklänningar från Rime Arodaky är de finaste av de finaste. Handsydda av de sömmerskor som i Frankrike har längst och bäst erfarenhet av couture sömnad. Varje klänning är sydd efter modellens mått och får därför det exklusiva utseendet. Vi gillar verkligen hur det blir mer och mer kaxigt bröllopsmode på catwalken. Än så länge ser vi inte så ofta det i brudbutikerna i Sverige, men snart kanske det blir ett mer uttrycksfullt sortiment även där.

Read More
Bröllopsinspiration Med Två Eleganta Brudklänningar Och Härliga Vårfärger

Ett Hawaiibröllop har vi nog alla drömt oss bort till någon gång, eller vad säger ni? Även då man kanske redan har en färdig skiss av hur man vill att ens bröllop ska se ut, så är det väl alltid lite mysigt att dagdrömma sig bort till andra platser. Som kanske en härlig, varm ö mitt i Atlanten? Just idag ska vi visualisera den dagdrömmen åt er, och ta med er till Hawaiis näst största ö: Maui!

Read More