Klänningar Som Passar Både Bruden, Tärnan och Gästen

Inlägget innehåller annonslänkar.


Alla blivande brudar drömmer inte om en lång vit klänning. Vi vill erbjuda inspiration till alla som går i giftastankar och därför har vi samlat ett gäng “alternativa brudklänningar” i dagens blogginlägg. Kanske passar de även dig som ska gå på bröllop som gäst eller vara brudtärna?

Vi vill uppmana dig att plocka fram din personlighet och våga visa vem du är på ditt bröllop. Den traditionella brudklänningen ligger oss varmt om hjärtat eftersom vi jobbar med bröllop, men vi har märkt att både andra enfärgade och mönstrade klänningar blivit allt vanligare de senaste åren. Sakta men säkert har trenden vuxit sig starkare och i slutet av dagen är det enda som betyder något att du känner dig vacker på din bröllopsdag.


Tre nyanser av blått

Den gamla versen “något gammalt, något nytt, något lånat och något blått” syftade kanske inte ursprungligen på en blå klänning, men blått är en av våra absoluta favoritfärger och därför vill vi slå ett extra slag för den! Dessutom finns det oändligt med snygga nyanser att välja mellan. Blått kombinerar du enkelt och snyggt med vita/ljusa detaljer eller varför inte bryta av med något mönstrat? Ljusblått ger en somriga, luftigare känsla och mörkare toner passar perfekt på höst- eller vinterbröllopet.


VARMA TONER av orange och aprikos

Dessa varma toner för våra tankar till ett lantligt bröllop med rustik känsla, gärna utomhus i solnedgången. Det finns nyanser av orange och aprikos som passar alla hudtoner, eller mönster som kombinerar dem precis som den sista klänningen ovan från & Other Stories. Vi gillar volanger och knytdetaljer som ger ett lekfullt inslag till en i övrigt ganska avslappnad look.


Romantiska spetsar i traditionellt vitt

Proper spetsklänning, Object Collectors Item.

Proper spetsklänning, Object Collectors Item.

Spetsprydd långklänning, Selected Petite.

Spetsprydd långklänning, Selected Petite.

Dessa klänningar har definitivt en brudklänningskänsla över sig, med romantiska spetsar och unika detaljer. Prislappen är betydligt prisvänligare eftersom klänningarna kommer från större kedjor. Gör stilen till din egen med en härlig håruppsättning och dina favoritsmycken! Vare sig du vill ha axlarna täckta eller inte så finns flera fina varianter i butik och online.


byxdress för den modemedvetna

Jumpsuit i linne, & Other Stories.

Jumpsuit i linne, & Other Stories.

Beskuren V-ringad jumpsuit, Selected Bestseller.

Beskuren V-ringad jumpsuit, Selected Bestseller.

Klänning är faktiskt inte ett måste på bröllopet, vad sägs om en stilsäker byxdress? Byxdress är ett coolt val både som brud eller gäst, det finns både mer strukturerade, dressade varianter och mjukare, mer avslappnade alternativ som låter din personliga stil skina fram!


Bohemiska klänningar med en något högre prislapp

Bohemisk dröm, Vanessa Bruno.

Bohemisk dröm, Vanessa Bruno.

Lyxig volangklänning, Loup Charmant.

Lyxig volangklänning, Loup Charmant.

I prisklassen mellan kedjorna och bröllopsbutikerna finns mycket fint att hitta. Vi har valt ut tre klänningar med en bohemisk känsla som faller oss i smaken. Vare sig du faller för brodyr, volanger eller mönster så finns något för alla!

Pssst! Vi har en hel kategori med stylingtips på bloggen där du hittar massor av inspiration. Så fortsätt dit om du vill få mer tips. Du hittar alla inlägg i “Klädsel & Styling” här!