Inlägg i Stylade fotograferingar
Kalifornien möter Italien i elegant bröllopsinspiration

Vi tar oss till Italien för att  njuta av bilder från den italienska fotografen Lilly Red. Med den mäktiga Comosjön i bakgrunden och de pastelliga akvarellväggarna inne i Villa Regina Teodolinda, ville teamet bakom bilderna skapa en känsla av "Kalifornien möter Italien". Med vinrött, guld och dova toner av rosa är dessa bilder riktigt eleganta i sin historiska miljö.

Läs mer
Romantisk bröllopsinspiration i växthus

I Slovenien, nära den italienska gränsen, upptäckte fotografparet Katja och Simon detta storartade växthus och kände genast att de ville skapa inspiration bland grönskan däri. Jag har tidigare lyft växthus som en ypperlig plats för bröllop och dessa bilder är ytterligare ett exempel på hur vackert och romantiskt det kan vara.

Läs mer
Save the date-fotografering: Anna + Anton

Anna och Anton ska gifta sig sommaren 2018 och har nyligen skickat ut sina Save the Date-kort tillsammans med bilder från bröllopsfotografen Rebecca Selin Photography som har tagit dessa vackra porträtt på paret. Tanken med fotograferingen var att sätta stämningen inför bröllopet och skapa lite förväntan till gästerna, inför vad som komma skall. 

Läs mer
Kreativ och färgsprakande bröllopsinspiration

Här kommer andra delen av bilderna från det ytterst kreativa teamet som vi fick se ett smakprov från igår. Om du inte hunnit kika på del ett från gårdagen så kan du spana in det här: Modernt och avslappnat på Facienda.

Läs mer
Bohemiskt höstmys på myr

Hösten går mot vinter och jul i denna bohemiska parfotografering från fotografen Jenny Blad. Tillsammans med floristen Sissel på Fröken Blomma planerade de temat och ville ha höstkänsla med stickade koftor och en blomsterkrans med en hint av jul. Vintergrönt, järnek, julros och ilexkvistar. Platsen de valde att fotografera på var en myr, som Jenny längre drömt om att besöka.

Läs mer
Torparbröllop med brudklänning skapad från second handmaterial

I Umeå där jag befinner mig är det riktig vinter just nu, men här på bloggen klamrar jag mig kvar vid hösten fortfarande. Jag är SÅ förtjust i dessa höstbilder från Natalie Greppi. Dels älskar jag den alternativa bröllopsstilen med inspiration från torparlivet från förr, men också att hon själv har sytt brudklänningen från second hand-gardiner. 

Läs mer