Bohemiskt med modern edge

- Inlägget innehåller annonslänkar -


Med inslag av guld- och rosttoner samt detaljer i trä känns stilen på dagens inspiration bohemisk på ett modernt sätt. Kalligrafin på trycksakerna skapar en mjukare och mer romantisk känsla till helheten, vilket är ett bra sätt att bryta av och skapa kontraster som lyfter varandra. Teamet, med Cattura Weddings bakom kameran, har verkligen gjort ett genomarbetad arbete med dessa bilder och vi hoppas att ni ska bli lika inspirerade av detta som vi. 

CatturaWeddings_0011_low.jpg
CatturaWeddings_0113_low.jpg

Söker du trycksaker? Få hjälp nedan.

Tryckstudion

The Paper story Design


CatturaWeddings_0238_low.jpg
CatturaWeddings_0159_low.jpg
CatturaWeddings_0702_low.jpg
CatturaWeddings_0192_low.jpg
CatturaWeddings_0351_low.jpg

Relaterade produkter

Sittpuff , Ellos

Sittpuff, Ellos

Kudde , Ellos

Kudde, Ellos

Kruka , Ellos

Kruka, Ellos


CatturaWeddings_1111_low.jpg
CatturaWeddings_0987_low.jpg
__CatturaWeddings_1015_0_low.jpg
CatturaWeddings_0095_low.jpg
CatturaWeddings_0249_low.jpg
CatturaWeddings_0107_low.jpg

På söndag finns vi på Sisters in Law på Örnsköldsvik Stora Fest och Bröllopsmässa där vi visar upp vår nya brudkollektion och säljer bröllopsmagasinet samt vår bröllopsbok Gift - Skapa ditt unika bröllop. Hoppas att få träffa er där!

CatturaWeddings_0861_low.jpg

Fotograf:  Cattura Weddings // Hårstylist: Sergio + K Marie Hair Studio // Stylist: Heidi Chankin// Makeup Artist: Dorothy & Delora + Ford Models Chicag // Klädsel brudtärnor: Bella Bridesmaids // Design + Dekor: Bowery Bash // Florist: Blumgarten & Co. // Texstilier: Tablescapes Party Rentals // Bakverk: Bon Vivant Cakes // Brudklädsel: Alice in Ivory // Plats: Ovation // Trycksaker: Emily Rose Ink // Eventkoordinator: Bride and Joy Events