Färgglatt Augustibröllop Med Blomstrande Brudslöja: Mary + Caleb

Planerar du och din partner ett naturnära sommarbröllop? Då kan dagens bröllopsinspiration säkerligen vara en bidragande inspirationskälla! Vi ska få följa med när paret Mary och Caleb sa ja till varandra en augustidag 2021. De valde att anordna ett elopement och detta berodde dels på att de var college-studenter och inte hade så stor budget, men dessvärre även på grund av pandemin. För just det här paret gjorde det dock ingenting, då de båda identifierar sig som introverta personer och därför hade anordnat ett elopement med färre gäster ändå.

Bruden har anlänt vid vigselplatsen och vi får första närbilden på den vackert färgrika brudbuketten skapad av Boulder Blooms, som bland annat består av rosor, dahlior och anemoner. Mary har en alldeles fantastisk slöja på sig, som vi ska få ta en närmare titt på längre ner.

Låt oss hurra för brudparet som nu är gifta samt hylla dem för den perfekta färgmatchningen som verkligen är spot on. Rött och vinrött är den gemensamma nämnaren hos både brud och brudgum, men även den blåa nyansen speglas i brudbukett och skjorta. Det här är vad vi kallar en välbalanserad färgkombo.

Den blomsterprydda slöjan adderar verkligen det där lilla extra till brudens outfit. Så vackert! Planerar du som blivande brud din outfit inför bröllopet just nu, och vill ha något som känns lite extra? Då kan en slöja likt denna vara det du letat efter! Söker du just exakt den här slöjan, så tror vi att vi har hittat skaparen av den här: Blomsterslöja till bröllop.

Vill du inspireras av fler sommarbröllop? Klicka dig vidare här: Sommarbröllop på Sisters in Law.

Fotograf: Walnut Street Photography
Bröllopskoordinator: Simply Eloped
Vigselförrättare: Elevate Wedding Officiant
Florist: Boulder Blooms
Plats: Golden Forest Property, Colorado, USA