Äventyrlig Inspiration För Elopement Och Bröllop I Lofoten

I början av sommaren arrangerade Cole Roberts från Nordica Photo en workshop för bröllopsfotografer i magiska Lofoten. Fotografer från olika delar av världen samlades på de norska öarna för två dagar där de tillsammans fick utveckla sina kunskaper som fotografer och bredda sina portfolios med fantastiskt stylade elopements. Det råder ingen tvekan om att Lofoten är ett populärt destinationsmål för brudpar som vill planera ett äventyrligt elopement bland bergen och genom bilder från fyra olika fotografer får vi nu ta del av hur det kan se ut.

För oss är det extra roligt att bläddra igenom den här bildserien eftersom våra brudkläder fick äran att vara med på workshopen. Både Ine och Sophie bär klädsel från Ellen Marie Bridal.

bröllop lofoten
bröllop lofoten

Det är intressant att se hur fotografer sätter sin egen touch på bilderna. Trots att alla fotografer var med på samma workshop, med samma brudpar och miljö, skiljer sig deras bilder i stil och komposition. Fotografens stil är något som är viktigt att ha i åtanke när ni väljer er bröllopsfotograf, så att bilderna speglar er.

Åh, som vi gillar kontrasten mellan vår lila tyllkjol och Lofotens magnifika berg. Som ni kanske märkt så speglar fotografens bildstil även sättet som kjolarnas olika färger visas. Kulörerna kan därför skilja sig från hur de ser ut i verkligheten. Vill du se hur färgerna i person har du möjligheten att beställa en färgkarta.

norge elopement
bröllop lofoten natur
lofoten bröllop
bröllop lofoten
bröllop norge

Wow, vilket landskap! Här är modellen Ine klädd i en av brudklänningarna du hittar hos oss.

brudklänning elopement
natur bröllop norge
bröllop norge utomhus
bröllop norge elopement
berg norge elopement

Vi avslutar den här resan till Lofoten med en bildserie från toppen av ett berg. Bättre kan det väl inte sluta? Stort tack till Cole och fotograferna som var med på workshopen för en härlig samling bilder!

berg norge elopement
berg norge elopement
berg norge elopement
berg norge elopement
berg norge elopement

Workshop: Roadie Events
Florist: Vestvågøy Blomster
Brudklädsel: Ellen Marie Bridal
Första paret: Sophie + Johan
Andra paret: Ine + Jimmy