Rustikt Bröllop I Bergen Med Bohemisk Look: Grace + Eric

Den 19 juni 2021 bjöd Grace och Eric in sina gäster till ett storslaget bröllop i Colorado, USA. De bestämde sig för att skapa en dag i rustik och lite bohemisk look för att matcha den härliga naturen som väntade utanför bröllopslokalen. Vigseln skedde på en stor veranda med utsikt över bergen och sedan fortsatte firandet med en middag inomhus, komplett med mycket blomsterdekorationer och en våffelbuffé. Hur härligt låter inte det?

Vi ska dyka rakt ner i bröllopet tillsammans med fotograf Tayler Ashley Photography som stod bakom kameran för dagen.

brudklänning bröllop
bröllop first look
bröllop first look
vigsel utomhus bröllop
vigsel utomhus bröllop
vigsel utomhus bröllop

En vigselplats där inomhus möter utomhus. Den här verandan är stor nog att husera många gäster under taket. Samtidigt får brudparet chansen att njuta av den fantastiska bakgrunden eftersom verandan saknar väggar ut mot bergen.

vigsel utomhus bröllop
vigsel utomhus bröllop
bröllop bergen

Efter vigseln bar det ut på ängarna för porträttfotografering. En lättsam fotografering där brudparet fick slappna av och bara vara, medan fotografen passade på att fånga ögonblicken av ett nygift par.

bröllop bergen
bröllop bergen
bröllop bergen

Så fin bruden är i sin blomsterkrans! Det finns många sätt att plocka in blommor i looken, även utan en traditionell bukett, bland annat genom att bära en blomsterkrans. Vi har också sett brudar som haft enstaka blommor i sin frisyr eller som fäst dem på sin klädsel likt en bröstbukett.

bröllop bergen
fest rustikt bröllop
fest rustikt bröllop
fest rustikt bröllop
fest rustikt bröllop mat

Här har vi den: våffelbuffén! Vilken rolig och annorlunda dessert att bjuda på. Vill ni skippa den traditionella tårtan och istället bjuda på något annat kan vi tipsa om att göra en fikabuffé med olika typer av bakverk. På så sätt kan ni enklare anpassa fikat till olika allergier och smaklökar. Med en varierad fikabuffé finns det något för alla.

fest rustikt bröllop

Fotograf: Tayler Ashley Photography
DJ: The Get Down
Blomsteruthyrning: Wall Flower Rentals
Hårstylist: Dulce Diem Hair & Makeup
Videograf: Aflatis Films
Florist: Boulder Blooms
Lokal: Black Canyon Inn
Bröllopskoordinator: WINK!
Bageri: Sweet Ride Bake Shop