Intimt Elopement På Greklands Västkust

Planerar ni att gifta er vid Medelhavet? Då är det här inlägget för er! Fotograf Anna Drakou har tillsammans med sin branschkollegor skapat ett stylat elopement i den lilla staden Parga för att visa upp en alternativ plats för destinationsbröllop i Grekland. Den västra kuststaden har på senare tid blivit mer och mer uppmärksammad bland brudpar för sina vackra, små kapell och kalkstensmålade hus, men ligger fortfarande i lä i jämförelse med de populära öarna. Här hittar ni både färre turister och möjlighet till ett Grekandsbröllop på en mindre brudget.

bröllop grekland
bröllop grekland

Redan här kan vi se en sneak peek på miljön som Greklands västkust har att erbjuda. Det är en mysig miljö för ett destinationsbröllop, eller hur? Vi har tidigare publicerat en del bröllop och stylade bröllop som tagit plats kring Medelhavets kust. Vill ni spana in dem och hitta ännu mer inspiration till era bröllop så kan ni klicka här.

bröllop grekland bukett

Buketten är nätt och vackert bunden med en påfågelfjäder som bukettens ögonsten. Blommorna som valts till klär i kompletterande färger som gult och rosa.

bröllop grekland
bröllop grekland
ringar vigsel grön
bröllop grekland

Hur vackert ser inte detta ut att vara? Den lilla staden är byggd längs en vik mellan bergen och har ett fort som ser ut över hela byn. Praga kan definitivt klassas som en dold juvel. Det är lätt att tänka på de grekiska öarna när man tänker på Grekland, men det här är kanske ett tecken på att slänga ett öga på vad fastlandet har att erbjuda för härliga bröllopsplatser också?

bröllop grekland
bröllop grekland klädsel
bröllop grekland
elopement grekland
elopement grekland
elopement grekland

Ett stort tack till fotograf Anna som levererat den här inspirationen för ett stillsamt elopement och för att hon visat oss en annan sida av Grekland. Vi hoppas att ni läsare också funnit inspiration av den här bildserien.

elopement grekland