Drömlikt Elopement Med Vigsel Bland Bergen: Jessica + William

I det här inlägget ska vi ut på äventyr tillsammans med brudparet Jessica och William. De valde att gifta sig bland bergstoppar och vackra skogar i amerikanska Appalacherna. Dagen började med en vandring upp till en plats med vacker utsikt och lugn atmosfär där paret valt att ha vigseln. Med sig på den stora dagen hade de fotografen Cappy Phalen Photography som fångat deras elopement på bild.

naturelopement
naturelopement

Efter en vandring upp på berget bytte brudparet om från vandringsskor till finskor. På med klackarna, nu är det dags för vigsel! Spana även in brudens klänning. Visst är den fin med spetsen som avslutar kjolen?

naturelopement skog

Vigseln, som brudparet valde att ha framför en underbar utsikt av bergen, kantades av regn. Men vad gör väl det? De mörka molnen bidrar med en dramatisk karaktär medan de genomskinliga paraplyerna blir som en accessoar i bilderna. Att det regnar på bröllopsdagen kan i planeringsfasen kännas som något av det tråkigaste som kan hända, men vi skulle vilja pusha för att försöka ändra tankesättet om regn på den stora dagen. Molniga dagar är perfekt för optimalt fotoljus och regndroppar som faller kan bli så fint i bilderna.

När ni väl står framför varandra och säger ja till en framtid tillsammans, då kommer varken väder eller vind att spela någon roll. Det kommer vara en av de finaste dagarna i era liv ändå.

naturelopement
sommarelopement
sommar elopement
sommarelopement

Här bidrar regnet och paraplyet med så mycket mysfaktor till bilden. Grönskan i bakgrunden och det regniga vädret ger det här sommarbröllopet en lite unik känsla och vi gillar det så mycket.

bohemisk brudklänning

Bruden bar med sig en nätt bukett i ljusblått och vitt som flirtar med färgen i brudgummens mörkblåa kostym. Formen på brudbuketten passar även väldigt bra in med brudens look, en vintageinspirerad klänning med stilrena accessoarer.

bröllop frisyr
natur bröllop sommar
sommar bröllop porträtt
bröllop klänning
brudklänning bohemisk

Fotograf: Cappy Phalen Photography
Plats: Craggy Gardens
Bröllopskoordinator: Simply Eloped