Rustikt Majbröllop Med Vigsel På Blomstrande Gård

Inlägget innehåller reklam

Vårsommar, blomstrande buskar och vigsel i en inbjudande trädgårdsoas. Visst låter det härligt? Om det är sådan inspiration ni letar efter inför ert bröllop så har ni kommit helt rätt. Vi ska få följa med på Matt och Ericas bröllop som ägde rum den 7 maj 2021. De hittade sitt drömbröllop i Wedgewood Ocotillo, en plats med möjlighet för både utomhusvigsel och fest i vacker lokal.

För att skapa minnen från dagen valde paret att anlita fotografen Suzy Goodrick Photography, som i sin tur delat bilderna med oss här på Sisters in Law. Nu spanar vi in dem!

brudklänning vit
bröllop frisyr
frisyr bröllop
trycksaker bröllop

Trycksakerna för bröllopet har formgetts i en stilren design med textur i fokus. Så snyggt!

bröllop kostym
löften bröllop
vårbröllop utomhus

En buske i sin finaste form eller en livs levande blomstervägg? Vilken ynnest att lyckas pricka in den tiden då allt blommar som mest. Vi gissar att det är just de här blommorna som fått stå som inspiration till bröllopets färgpalett, som är en romantisk kombination av ljust rosa och mörkare röda kulörer.

vårbröllop utomhus
vårbröllop utomhus
vårbröllop utomhus
brudklädsel sommarbröllop
vigsel vid sjö
vigselbåge rustik

Som vi längtar efter sommaren när vi ser dessa bilder! Vilken härlig oas till vigselplats. Vigselbågen markerar platsen samtidigt som den bjuder in bakgrunden i bilden.

skylt rustikt bröllop
rustikt bröllop utomhus
rustikt bröllop utomhus
rustikt bröllop utomhus
rustikt bröllop utomhus

Planerar ni ert bröllop just nu? Missa inte att boka er bröllopsfotograf i tid! Ett tips för att strukturera planeringen är också att använda sig av en bröllopsplaneringsapp. Har ni inte redan gjort det, så spana in Wedme som är en gratisapp för brudpar. Spana även in bröllopsfotograferna nedan om ni ännu inte bokat en.

Paulina Gabre

Bröllopsfotograf i Stockholm

Matildas tillvaro

Bröllopsfotograf i Umeå

rustikt bröllop lada
rustikt bröllop lada
rustikt bröllop lada
rustikt bröllop lada
rustikt bröllop tårta
rustikt bröllop lada

Den här ikoniska vanen är inte bara en snygg dekoration, utan även ett photo booth. Just fotostationer är en sådan kul idé att ha med på bröllop - både för er och era gäster. Ni kan antingen hyra in en helhetslösning som denna eller så kan ni bygga en själva med en fin bakgrund, en kamera på stativ eller analoga engångskameror och lite rekvisita. Det brukar vara väldigt uppskattat!

rustikt bröllop lada

Fotograf: Suzy Goodrick Photography
Lokal: Wedgewood Ocotillo