Grönskande Rustikt Trädgårdsbröllop Med Vigsel Utomhus

Det var i oktober 2021 som paret Laura och Tim bjöd in sina gäster till ett rustikt utomhusbröllop i en grönskande trädgård. Vi ska få se hur ett trädgårdsbröllop i rustik stil kan se ut, samtidigt som vi får ta del av vackra detaljer och en mjuk färgpalett som på ett elegant sätt lyfter det här bröllopet. Glöm inte att spana in brudklänningen lite extra. Så vacker den är!

Fotografen som följde med Laura och Tim under deras stora dag var Dani Nicole Photography och nu ska vi få dyka ner bland hennes bilder.

Vi börjar direkt med att kika lite extra på brudklänningen. Laura har valt en sjöjungfruklänning med vid tyllkjol och spetsdetaljer. Ryggen är kantad av eleganta, klädda knappar. Det finns en riktig wow-faktor över den här klänningen, eller hur?

Den lilla herrgården erbjuder många valmöjligheter för porträttfotograferingar. Lummiga buskar, grönskande blomster och det stiliga huset skapar alla en unik look för brudparets foton.

Valet av blommor för bland annat brudbuketten är ett ihopplock av rosa rosor, eucalyptusblad och gräddvita anemoner, för att nämna några sorter. En strukturerad brudbukett med en lätt yvighet som ger den liv.

Vigseln hölls utomhus i trädgården. En enkel, väldigt mysig vigselplats som dekorerats i samma stil som resten av bröllopet. Längst fram stod en rustik vigselbåge av kopparrör, utsmyckad med stora blomsterarrangemang och vitt tyg som mjukar upp uttrycket. För en extra liten touch har det hängts upp kristaller från toppen av vigselbågen. Tänk så fint de skimrar i solljuset.

Middagen och festen hölls på uteplatsen som hör till huset. Här slog brudparet upp ett utomhustält, bord och stolar för att kunna fira kvällen även om regnet hade fallit ner. Mycket blommor, ljusslingor och levande ljus bjuder in till en kväll av trevligt sällskap och glatt firande.

Fotograf: Dani Nicole Photography
Plats: The Vanlandingham Estate
Bröllopskoordinator: Quill Creative Event Design