Happy Halloween Med Zombie Queen

Säsongen för bus eller godis är här och vi fyller bloggen med kreativa Halloweenfotograferingar! Först ut kommer bilder från fotografen Angelica Hnatko som tillsammans med Sofie Selling / Nikon Sisters styrt upp ett riktigt läckert stylat Halloweenbröllop. Med mörka färger på kläderna och en vacker krona så fick de till en riktig “Zombie Queen”. De tog hjälp av naturen med både färgglada höstlöv och även nakna träd för att få en dramatisk känsla i bilderna. Scrolla vidare för att ta en titt - om du vågar!

Makeupartisten Felicia Brolin har gjort ett otroligt jobb med sminket - riktigt imponerande!

Brudklädseln är från Sisters in Laws tidigare brudvarumärke Ellen Marie Bridal, där tyllkjolen var en del av sortimentet medan den svarta spetstoppen är uppsydd separat. Svart är inte den vanligaste färgen på brudklädsel nu för tiden, men trots det har vi haft flera brudar som gift sig i vår svarta tyllkjol under årets alla olika säsonger. Även om vi inte har kvar varumärket för online-försäljning, så kan vi fortfarande skapa tyllkjolar i alla dess färger om du som blivande brud så önskar. Skriv till info@sistersinlaw.se för mer information.

Floristen Florist Hanna Walldén har skapat den perfekta mixen mellan torkat och färskt i alla de rätta färgerna för både höst och Halloween.

Happy Halloween önskar vi på Sisters in Law!