Bohemiskt Vintagebröllop Med Romantisk Känsla Och Vigsel Utomhus

Bohemiskt och vintage är två ord som beskriver bröllopet vi ska få ta del av i detta inägg. Katie och Dan mötte våren med ett utomhusbröllop i april 2021 där de tillsammans med sina närmsta firade sin kärlek. Dagen till ära valde de att vigas utomhus med en lummig bergsutsikt som bakgrund, följt av en festmiddag i vacker lokal. Tack vare Sheila Nolts bilder får vi här nedan spana in parets bröllop som präglas av mjuka kulörer och en romantisk känsla.

Men åh, vilken vigselplats! Vilken ynnest att få gifta sig framför en grönskande utsikt av bergstoppar. För att ytterligare snygga till vigselplatsen har brudparet smyckat den med detaljer i bohemiska former. Stolarna med cirkulära ryggar lägger grunden för en boho look och den fantastiska vigselbågen blir pricken över i:et. Vi är helt kära i sättet den är konstruerad: rundad i hörnen och byggd som en ihålig pelare. Valet av material passar så bra ihop med naturen.

Här ser vi en närmare överblick av den fantastiska vigselbågen.

Med vigseln avslutad fortsatte firandet inne i den här mysiga, moderna ladan. Glastallrikar med guldkant dukades fram, oändligt med välformade buketter följde. Vi måste säga att vi älskar dukningen och dess vintagekänsla.

Ett tips till er som vill ha annat än värmeljus på bordet, men som oroar er för att blommor ska ta eld eller servetter hamna i lågan: klä in ljusen med glaspelare likt dessa. Väldigt snyggt och lite mer säkert.

Till tårtan valde brudparet att hålla grunden enkel och låta dekorationerna tala högst. Hur snyggt blev det inte med massor av rosor i olika nyanser tvärs över hela tårtan? En enkel dekor att få till själv. Kom bara ihåg att använda blommor som inte är giftiga eftersom tårtan inte bara ska vara stilig, utan även ätbar.

Fotograf: Sheila Nolt Photography
Lokal: The Ridge
Bröllopskoordinator: Quill Creative Event Design