Intimt Destinationsbröllop Med Vigsel På Kaffegård

Paret Chris och Kris kommer från staden som aldrig sover, New York. En stad vi har sett så många vackra bröllop ifrån, men när det blev dags för Chris och Kris att planera sitt bröllop var det inte New York som tilltalade dem. De var istället inne på att gifta sig på en plats de besökt året innan, en plats med lugnare tempo och varmare klimat. Lotten föll på en kaffegård i den tropiska ögruppen Hawaii. Låter inte det som ett helt underbart destinationsbröllop?

Bröllopsdagen började med en first look bland kaffeträden följt av en vigsel på gården med bananträd som bakgrund. Bara det låter ju helt underbart! Dagen avslutades sedan med en mysig och intim middag utomhus. Nu dyker vi rakt ner i bilderna från Aloha Zoe Photography och kikar på bröllopet mellan Chris och Kris.

Att fota sin first look bland kaffeträd är inget vi ser varje dag. Så kul att paret valde att nyttja de miljöer och detaljer som gör deras bröllopsplats unik.

Bruden Kris har dagen till ära valt att klä sig i en vit spetsklänning med trumpetkjol och tyllärmar medan brudgummen Chris klätt upp sig i en mörkblå kostym med vit slips. Till det bär han en girlang av grönska från ön.

Wow, vilken vigselplats! Vi kan ju inte annat än att bli lite avundsjuka på detta tropiska bröllop, nu när vintern härjar här i Sverige.

Till kvällen fortsatte festen här med god mat och dryck. Visst ser det inbjudande ut? Middagen serverades utomhus på en terrass i rustik stil med bohemiska detaljer i orange och gula kulörer. Vi älskar de torkade buketterna som hänger från taket. Så snyggt!

Vi tackar brudparet för att vi fått ta del av deras bröllop och säger stort grattis!