Höstigt Och Naturnära Elopement Med Intim Vigsel I Skogen: Stephanie + Sara

Det är verkligen något magiskt med kombinationen av höst, bohemiskt och natur. Tur för oss att det är precis ett sådant bröllop som vi ska få se idag. Stephanie och Sara anordnade ett bohemiskt elopement bland bergen i oktober förra året. De började dagen med att samlas vid en stuga paret hyrt för att sedan vandra bort mot vigselplatsen: en stenstrand vid kanten av en stillsam sjö med bergen som bakgrund. Hur härligt låter inte det?

Med sig hade de några av sina närmsta vänner och fotografen från Adventure Instead, vars foton vi ska få ta del av i det här blogginlägget. Nu spanar vi in det!

skogsbröllop
bröllop utomhus klädsel
skogsbröllop höst
spetsklänning bröllop
vigsel utomhus
brudklädsel spetsklänning

Den intima vigseln hölls av en vän till paret på den här underbara platsen. Naturen är så vacker med alla växter i klarröda och orangea kulörer.

vigsel skogsbröllop
utomhus vigsel bröllop
naturbröllop utomhus
skogsbröllop utomhus
skogsbröllop vigsel utomhus

Så fin vigselplats!

vigsel utomhus
spetsklänning bröllop utomhus
vigsel skogen
skogsbröllop klädsel

Vi är kära i brudarnas klänningar! Båda valde att bära bohemiska spetsklänningar i vitt och matchade det med vandringsskor för att underlätta vandringen, vilket också bidrar till känslan av ett äventyrligt elopement. Visst är det snyggt att matcha finkläder med funktionella?

spetsklänning höstbukett
skogsbröllop vandring

En rolig tradition som många brudpar anammar efter vigseln är att åka iväg i en bil som det står “just married” på, men eftersom Stephanie och Sara gifte sig ute i naturen fick de förlita sig på sina fötter som transportmedel från vigselplatsen. För att föra traditionen vidare införskaffade de sig istället varsin griffeltavla de kunde fästa på sina ryggsäckar. Så kul idé!

skogsbröllop vandring
skogsbröllop hike
bröllop skyltar
skogsbröllop natur höst

Så vackra bilder vi har fått se. Hoppas ni gillade dem lika mycket som vi!

skogsbröllop höstnatur

Fotograf: Adventure Instead