Las vegas-Bröllop Med Glam Och Vigsel Bland Neonskyltar

Vi kan alltid räkna med att Las Vegas bjuder på spännande bröllop och annorlunda vigselplatser och det bröllop vi ska få se här nedan är inget undantag. I februari 2021 bjöd Elizabeth och Kila in till ett glamoröst Las Vegas-bröllop i en fascinerande miljö. Platsen är uppbyggd av olika neonskyltar som tidigare använts på Las Vegas Strip, men som inte längre behövs och istället fått en plats på Neon Museum.

Det är fotografen JamieY Photography som stod bakom kameran dagen till ära och nu ska vi spana in bilderna!

bröllop las vegas
bröllop hårstyling

Bruden Elizabeth valde att klä sig elegant med stilrena smycken och en klänning som täckts i paljetter. Bara det känns ju väldigt i stil med det glamorösa Las Vegas.

torkad bukett bröllop
tårta bröllop
bröllop dukning

Alla dekorationer som brudparet valde ut håller ett vitt färgschema. Platsen i sig bjuder på kulörer från hela färgskalan så att tona ned det med vitt bidrar till ett lugnare intryck. I bakgrunden av tårtan ser vi ett smakprov på några av alla skyltar. Så smart idé att ta vara på skyltar som annars skulle slängas och göra det till något användbart istället. Vi kan tänka oss att det här stället är uppskattat av många besökate.

bröllop las vegas

Brudgummen Kila valde att knyta an till parets Hawaiianska rötter genom att bära Maile lei under bröllopet.

bröllop glam las vegas
glam bröllop vigsel
vigsel bröllop glam
palettklänning bröllop

Visst är brudens bukett vacker? Vi älskar de torkade elementen och hur den smyger in en bohemisk känsla i helheten.

vigsel glam bröllop
bröllop vigsel lyx

Variationen på skyltarna som finns är verkligen det som gör den här platsen så spännande. När vi scrollar genom bilderna har vi sett allt från glammiga bokstäver till den stora gubben i hatt här ovan till höger. Vilken tur att någon såg möjligheten att spara alla häftiga skyltar och skapa den här platsen. Vad tycker ni om det här bröllopet? Berätta gärna!

vigsel bröllop glam
bröllop utomhus solnedgång
utomhusvigsel glam
bröllop las vegas
vigsel solnedgång

Fotograf: JamieY Photography
Bröllopskoordinator: Elopement Las Vegas
Vigselplats: Neon Museum
Vigselförrättare: Peachy Keen Unions
Florist: Amy Wong Floral & Events