Rustik Och Bohemisk Inspiration Till Bröllop Med Vigsel Utomhus

Den här bröllopsinspirationen är riktad till er som vill bjuda in till ett bohemiskt bröllop med varma toner i aprikos och rosa. De bilder vi ska få ta del av i detta inlägg är tagna av Jenna Keys Photography och visar ett exempel på hur man kan styla ett intimt, bohemiskt elopement i trädgårdsmiljö.

bohemiskt bröllop

Den här vigselplatsen är så fin. Det mörka träet i vigselbågen utgör en så fin kontrast till den ljusa mattan och gröna bakgrunden. Hur härliga är inte buketterna? De är gjorda av en blandning av torkad grönska och färska snittblommor som alla går i aprikosa och vita toner.

vigselbåge bröllop
trycksaker+bröllop
bröllop+ring
brudklänning+bröllop
bukett+rustik

Vilken fantastisk bukett som verkligen innehåller extra allt. Blommorna går i samma toner som resten av dekorationerna och omges av ett maffigt lager gröna blad som grund. Så fint!

brud+smink+bröllop
brudklänning+bröllop

Bruden är klädd i en underbar spetsklänning med ett släp i mjuk form. Till det har hon även en lång slöja som sträcker sig över släpet och kantas av en vacker spets. Åh, så fint! Helheten på brudens look känns mjuk och passar den bohemiska utomhusvigseln perfekt.

bröllop+vigselbåge+boho
bröllopsbukett
bohemiskt bröllop utomhus
bohemisk brudbukett
dukning+rustik+bröllop
vintage rustik bordsdukning
dukning+bröllop

Så vacker dukning som både känns stilren och modernt bohemisk på samma gång. De guldiga tonerna och det mörka träet i stolarna ger en varm känsla till stylingen och knyter an till vigselplatsen på ett fint sätt.

bröllop+bukett
bröllop+klänning

Fotograf: Jenna Keys Photography
Kalligrafi: Line Avenue Calligraphy
Lokal: Susannah's Watch
Hårstylist: Studio 21
Florist: Dainty Dahlia
Makeup Artist: Jennifer Le Makeup
Smycken: Paper Clay
Skor: Belle Belle Shoes
Klänning: Lulus