Glammigt Djungelbröllop Med Traditionell Vigsel I Mexiko

Djungel, glam och tradition är tre ord som format det bröllop vi ska kika på i detta inlägg. Att mixa dessa tre ord tillsammans är nog inget man kommer att tänka på direkt, men när vi ser hur brudparet och leverantörerna har satt ihop den här dagen känns det solklart. Martin och Gerardo gifte sig i Mexiko i oktober 2019 och med hjälp av bröllopskoordinatorn Diana Romo Weddings anordnade de ett magnifikt bröllop. Fotograf Andre Gouin Photo har fångat dagen på bild och det ska vi ta och spana in nu!

bröllop vigsel
bröllop skylt
botanisk vigsel
festlokal bröllop
dukning bröllop
fest bröllop
bröllop dukning
tårta bröllop
bröllop trycksaker
bröllop botaniskt

Vigseln ser helt fantastisk ut från start till slut och vi kan tänka oss att det var en så fin upplevelse att få vara med om. För att inte tala om hur underbar miljö de valt ut! Mexikos djungel är en botanisk dröm med sina stora träd som tornar upp sig runt vigselplatsen.

bröllop utomhus
bröllop vigsel
bröllop bröstbukett
bröllop kostym
bröllop botanisk

Martin och Gerardo ville inkludera en traditionell ritual under vigseln för att knyta dem samman med sina rötter och visa en glimt av var de kommer ifrån. Vi tipsar alltid om att göra bröllopet personligt för att ni som brudpar ska känna att det verkligen blir er dag. Stryk traditioner som inte passar er och plocka in det som ligger nära hjärtat.

bröllop kostym
bröllop utomhus
vigsel utomhus
vigsel i skogen
bröllop djungel
bröllop vigsel
bröllop vigsel
vigsel utomhus
vigsel utomhus
vigsel djungel

Så fint bröllop! Vi hoppas att ni tyckt om det lika mycket som vi. Det är definitivt en annorlunda stil på bröllop än vad vi brukar se, speciellt här i Norden. Men tänk så snyggt det kan bli att plocka inspiration från den här vigseln för ett botaniskt bröllop här uppe Sverige. Eller varför inte ett Mexiko-inspirerat skogsbröllop?

bröllop vigsel
bröllop kostym
klädsel bröllop

Fotograf: Andre Gouin Photo
Bröllopskoordinator + stylist: Diana Romo Weddings
Plats: Casa Nah-ha
Vigselförrättare: Spirituality Riviera Maya
Catering: Yazmin de La Mora
Tårta: Zaida Marcos
Florist: Maria Limón
Kostym: Ted Baker
Uthyrning: Minimal 4.0
Ljus: Plug in Audiovisual