Bröllopsinspiration I Industriell Festlokal I Umeå Med Brudklädsel Från Studio Sisters In Law

Ett par minuter utanför Umeå centrum ligger Fabriken, en festlokal för bröllop och andra tillställningar. För ett par veckor sedan befann vi på Sisters in Law oss här för en fotografering som styrdes upp av den Umeåbaserade bröllopsfotografen Yurika Palmqvist. Hon hade samlat ihop ett helt gäng lokala bröllopsleverantörer, inklusive Studio Sisters in Law, som fick spendera en roliga dag ihop i en lokal full med bröllopskänsla.

Sisters in Laws del i fotograferingen bestod av att tillgå brudklädsel för modellerna. I vår brudbutik Studio Sisters in Law finns även Bröllopsbruket Umeå så det blev en härlig mix av brudklänningar som fick vara med. Nu tar vi en titt!

DJI_0696.jpg

I Fabriken som lokal finns en stor sal med stora industrifönster och en scen. I ett rum bredvid finns även en bardel. Själva lokalen i sig är väldigt minimalistisk, vilket ger er som brudpar stora möjligheter att skapa det uttryck och stil som just ni vill åt på bröllopet.

YP202506 (1).jpg

Den släta klänningen är från Bröllopsbrukets egna klimatkompenserade brudkollektion vid namn Yes to the Planet. Modellen på klänningen heter Annie och är en elegant klänning med djup rygg och ett 40 cm långt släp. Klänningen finns att prova i alla Bröllopsbrukets butiker runt om i landet, inte bara i Umeå.

Bröllopsblogg

Att välja en enkel brudklänning har många fördelar. Precis som en minimalistisk festlokal, så kan ni även se brudklänningen som en tom canvas där accessoarer, skor, håruppsättning och brudbukett får vara med att forma stilen du vill åt.

_E0A0203.jpg
YP203386.jpg
_E0A0715.jpg
_E0A0683.jpg

Bordet blev uppdukat av Your Houmees och var en mix av färger som matchade både med den kala lokalen och den pastelliga brudbuketten från Linné och Grankvist.

YP205658.jpg

Även trycksakerna från L Design Event gick i samma pastelliga toner.

YP203538.jpg

Här får vi inspireras av en romantisk klänning med nätta ärmar som har en vackert öppen rygg och ett lite längre släp. Kostymen kommer från Hanzens i Umeå som har ett brett utbud av kostymer och accessoarer för herrar.

_E0A1447.jpg
_E0A1580.jpg
Bröllopsblogg
YP204234.jpg

Här har ett klädbyte skett och modellen snurrar runt i en av Sisters in Laws egna tyllkjolar via varumärket Ellen Marie Bridal by Sisters in Law. Kjolen är ljusbeige och är en av favoritfärgerna som beställs av oss. Till kjolarna brukar en spetsbody matchas till, men det går ju lika bra att kombinera med en annan typ av topp. Det är verkligen en fördel med att välja tvådelat. Det blir nästan som att designa sin egen klänning, tack vare valmöjligheterna gällande kombinationen!

YP204131.jpg
Bröllopsblogg

En närbild på den vackra brudbuketten som Linné och Grankvist skapat. De gör alltid så magiska buketter!

Bröllopsblogg

Vi älskar den ovala haloringen från Schalins of Sweden som här kombinerats med en alliansring i samma bredd.

Bröllopsblogg

En ny klänningen kommer in i bilden och denna bohemiska dröm är också en klimatkompenserad brudklänning från Bröllopsbruket.

YP204448.jpg

Självklart måste man ju få provsmaka den fantastiska bröllopstårtan från Tårtstudion! Vi fick även provsmaka de godaste pralinerna vi ätit och kan varmt rekommendera Tårtstudion till kommande bröllop i och utanför Umeå.

Tack Yurika för att du styrt ihop denna fotografering så himla fint. Alltid kul när vi på Sisters in Law får vara med på ett hörn också!!

Bröllopsblogg