Elegant Och Naturnära Bröllopsinspiration Med Lyxig Picknick Vid Havet

Vi tycker att konceptet picknick är en ganska spännande gren att bygga vidare på inom bröllopsvärlden. I vanliga fall är ju picknick en lunch eller middag av enklare slag, vilket såklart passar utmärkt när den ska bäras under en utflykt. För andra tillfällen, som ett bröllop till exempel, så är det roligt att utveckla picknicken med en lite lyxigare meny.

I de banorna tänkte de kreativa personer som ligger bakom fotograferingen vi ska få se i detta inlägg. De inspirerades av den fantastiska platsen Holana Blowhole, en avskild strand med klippor och kristallklart vatten på Hawaii. Leverantörerna ville bygga på känslan av ett storslaget, elegant bröllop men i mindre format. Eleganta lyxbröllop kopplas ju ofta ihop med stora herrgårdar och gourmetmat, men bara för att storleken på bröllopen blivit tillfälligt mindre så behöver ju inte lyxen försvinna också. Idag får vi ta del av fotografen Aris, från Theel Wedding Productions, bilder som inspirerar till ett intimt elopement med glam och bröllopslyx.

bröllop+brudklänning+paljett
paljettklänning bröllop
strandbröllop klädsel
Holana Blowhole Picnic Elopement_Theel Wedding Productions_Hawaii Wedding Photographer - Theel Wedding Productions (31)_low.jpg
Holana Blowhole Picnic Elopement_Theel Wedding Productions_Hawaii Wedding Photographer - Theel Wedding Productions (38)_low.jpg
bröllop+strand

Leverantörerna som var med och skapade den här fotograferingen ville visa att det inte behöver vara kvantitet för att vara glammigt. Det är inte storleken på en lokal eller antalet långbord med ändlösa dekorationer som gör något lyxigt. Nyckeln är att styla det rätt och eftertänksamt. Nåt som vi tycker syns i den här bildserien. Håller ni med?

strandbröllop+dukning
strandbröllop+picknick

Dukningen är elegant samtidigt som den bjuder in miljön i dekorationerna. Det gillar vi! Leverantörerna har verkligen lekt med personliga preferenser och fått in accentdetaljer som livar upp dukningen.

brudbukett bröllop
kustbröllop

I sin helhet känns denna stylade fotografering som en frisk blandning av elegant bröllop och naturnära kustelopement. Avslappnat, men lite lyxigt. Det är ett perfekt exempel på hur man kan få något unikt och fint genom att blanda olika stilar och hitta sin egen väg i bröllopsdjungeln.

kustbröllop utomhus
Holana Blowhole Picnic Elopement_Theel Wedding Productions_Hawaii Wedding Photographer - Theel Wedding Productions (103)_low.jpg

Bröllopskoordinator: Intimate Occasions
Fotograf: Theel Wedding Productions
Florist: SF Fleur
Klänning: Eleanor's  Bridal