Intimt Elopement I Bergen På Island: Claire + Jordan

I detta inlägg beger vi oss till Island för att spana in Claire och Jordans elopement. De hade fallit för den otroligt vackra miljön som finns där och planerade sin vigsel mitt i naturen. Med sig hade de Shelly Pate Photography vars bilder vi ska få ta del av här nedan.

Det är inte första gången Island är med på bloggen. Genom åren har vi fått se många olika bröllop härifrån, alla helt underbara och unika på sitt sätt. Island har ett stort utbud av olika typer av miljöer och magnifika naturlandskap, vare sig ni vill åt en vigsel i bergen, bröllop på stranden eller stadsbröllop i den mysiga huvudstaden Reykjavik När det kommer till bröllop och elopements har Island så mycket att erbjuda. Nu ska vi spana in något av de mest populära alternativen: ett intimt bröllop med de mäktiga bergen i bakgrunden.

island bröllop
intimt bröllop island
bröllop island

Det som är så fantastiskt med Islands natur är blandningen av berg, glaciärer och vulkaner. Ön är väldigt liten till ytan men har trots det ett stort utbud av bakgrunder och miljöer att fota porträtt i. Island är ofta förknippat med äventyrliga elopements, men destinationen funkar precis lika bra för brudpar som helst inte vandrar långt för att nå en vacker plats.

elopement island

Paret Claire och Jordan valde att inte bjuda in några gäster till deras bröllop och kunde därför planera en dag som passade bara dem. Elopements har verkligen tagit ett stort kliv framåt under det senaste året och är det något vi gillar med det, så är det att brudpar verkligen vågar anpassa sin dag precis så som de vill ha den.

bohemiskt elopement island
hårfrisyr bröllop
boho bukett bröllop
elopement island
klänning bröllop elopement
bröllop island

Fotograf: Shelly Pate Photography
Klänning: BHLDN
Bröllopskoordinator: Alpine Northwest
Florist: Thordisz Zophia