Stillsamt Utomhuselopement I Naturen: Arissa + Tyler

Utomhuselopement i naturen är idag ett populärt val när det kommer till bröllop. Mycket på grund av pandemin som vi levt med det senaste året, men också för att de är så otroligt fina och kärleken verkligen får stå i fokus. Utomhusbröllop är en stor kategori inom bröllop och varje naturbröllop ser annorlunda ut. I detta inlägg ska vi få ta del av bilder från Arissa och Tylers bröllopsdag som de fick ändra från ett stort bröllop till ett intimt elopement på grund av pandemin.

Det var i oktober förra året som brudparet sa ja till varandra i Yosemite Nationalpark. Med sig hade de fotografen Toni G Photo som fångade alla minnen på bild. Nationalparken har i vanliga fall en otrolig utsikt över berg och dalar, men just den här dagen bjöd naturen på en tät dimma. En väldigt häftig bakgrund till ett väldigt vackert elopement.

brudklänning+boho
brudbukett+boho

Buketten är skapad av Botanique Floral Artistry och har en blandning av både torkade och färska växter. Den roströda accentfärgen poppar snyggt mot de mer naturliga vita och gröna kulörerna.

bohemisk+brud
bohemisk+klänning

Brudens klänning har en fantastisk design med en intressant skärning i ryggen. Från håll ser klänningen enkel och stilren ut. Men nära ser man de underbara spetsdetaljerna och den unika toppen med cut out-detalj.

elopement+bergen

Här ser vi tydligare hur den vita dimman skapar en slående bakgrundsbild. “Dåligt väder” behöver inte betyda att porträtten blir sämre. En regnig eller dimmig dag kan tvärtom lyfta miljön och göra den lite extra intressant och unik. Ofta bidrar även molniga dagar till bättre ljus i bilderna.

bohemiskt+bröllop
bohemisk+bukett
bohemiskt+bröllop

Så fint elopement! Det är så enkelt men ändå så snyggt. Bröllop behöver inte ta ett år att planera om ni inte vill. Det funkar precis lika bra att sätta ihop er stora dag på en vecka. För vissa är planeringen en del av det roliga, men om ni inte känner er taggade på att ägna kvällar och helger åt att sätta ihop ett bröllop betyder inte det att ni inte kan få en fin dag ändå.

bröllop+utomhus

Har ni ännu inte hittat en bröllopsfotograf till ert bröllop? Spana in följande fotograf som kanske kan bli just ER fotograf:

amartin_k_1.jpeg

Prana Foto - Martin K

Bröllopsfotograf i Stockholm

Erica&ErikByLindaEliasson2020-WEB-150.jpeg

Linda Eliasson

Bröllopsfotograf i Ängsö

matildaaudasbjörkholm-3.jpeg

Matildas Tillvaro

Bröllopsfotograf i Umeå

bröllop+natur
bröllop+ring
bröllop+klädsel