3 Olika Blomsterstilar till bröllopet

Blommor är ofta en stor del av bröllop och något vi lätt lägger märke till. Här på Sisters in Law pratar vi gärna blommor och hur grönska kan hjälpa till att bygga ett bröllop. Världen av växter är enorm och det finns så många sätt att använda den på när det kommer till dekor. Genom åren har vi sett både sparsam minimalism och extravaganza med blomster överallt. Vi har sett bröllop med blommor i en och samma färg och vi har sett dem stylade med blommor från hela färgskalan.

I detta inlägg ska vi få se tre olika varianter på hur man som brud kan styla sig själv med hjälp av blommor. Det är tre olika looks som alla har sin egen stil. Till de olika blomsterkransarna och brudbuketterna får vi även se lite tips på hur man kan välja att klä sig för att komplettera blommorna. Det är fotograf Anna Lundgren som står bakom den här bildserien, som tillsammans med floristen Nika Wahren har satt ihop den här somriga inspirationen.

bröllop+blommor
brud+blommor

Först ut är en enkel, minimalistisk look. Modellen har på sig en jungfruklänning med elegant spets. Till det har hon en enkel blomsterkvist istället för bukett och en lika minimalistisk blomsterkrans. En enkel och stilren look som är så chic.

bröllop+ringask
örhängen+bröllop
brudbukett+bröllop
blomsterkrans+bröllop
blå+brudklänning

Nästa klädsel innebär lite mer färg, lite mer känsla av vintage. Vi tänker såklart på de torkade blommorna men också på skorna som har en retrokänsla i designen. För de här blomsterkreationerna har floristen jobbat med bland annat hortensior, rosor och ormbunkar. Allt torkat, såklart. Att torka sin bukett är perfekt om du vill att den ska hålla länge.

bröllop+bukett
blommor+brud
bröllop+bukett
brudbukett+hortensia
bröllop+ring
bröllop+ring
stor+brudbukett

Den sista looken skriker sommarbröllop och vi älskar det! Blommorna går i ljusa, starka och varma kulörer som blandats med klargröna blad. Buketten är stor och får som enda blomsterarrangemang verkligen ta den plats den förtjänar. Den vita klänningen ger bukettens färger lite extra pop.

blommor+bröllop
brudbukett+bröllop
bröllop+trycksaker
brud+klädsel
bröllop+fest
bröllop+fika

Fotograf: Anna Lundgren
Blomdesign: Nika Wahren
Bröllopsklänningar: Abby Waits + Anne-Mariee Bridal från The Wow Closet
Smycken: Michael O’Dwyer
Modell: Emmy