Naturelopement I Solnedgången I Yosemite Nationalpark: Sarah + Adam

En av de roligaste aspekterna av att få ta del av så många fantastiska bröllop är att alla är så unika på sitt sätt. Det planeras stora fester, små elopements, bröllop med vigsel på en plats och fest på en annan, destinationsbröllop eller vigsel på hemmaplan. I detta inlägg ska vi få ta del av ett intimt elopement i Yosemite nationalpark där även gästerna fick följa med.

Sarah och Adam valde att anordna ett elopement i naturen på grund av pandemins restriktioner. På så sätt kunde de hålla festen utomhus och välkomna fler gäster att delta på deras stora dag. Paret gifte sig i solnedgången framför en magnifik utsikt och hade sin porträttfotografering precis innan solen gick ner bakom bergen. Visst låter det underbart?

elopement+solnedgång
elopement+natur
naturelopement

Sarah och Adams vigsel var som vilken vigsel som helst, men i mindre skala och mitt ute i naturen. De valde att inte ha några dekorationer vid vigseln, men med tanke på bakgrundsmiljön här var det inte nödvändigt heller. Att hitta rätt miljö för bröllopet gör verkligen mycket för planeringen av dekor. Är ni såna som inte vill lägga så mycket energi på att pynta bröllopet - satsa på att hitta en lokal eller plats som redan uppfyller era önskemål.

bröllop+bergen
elopement+spetsklänning
vigsel+naturen
elopement+natur
vintage+spetsklänning
brud+klädsel
vintage+elopement
elopement+berg
skogselopement
skogsbröllop

Efter vigseln tog brudparet och fotografen från Vows and Peaks Adventure Elopements en tur för att fota porträtt i solnedgångens ljus. Vi gillar de här bilderna så mycket! Brudparet valde att släppa lös och bara ha kul medan fotografen fångade ögonblicken av lycka. En vit klänning med släp kommer att bli smutsig vare sig man är försiktig eller inte, så varför inte sluta oroa sig och bara låta det ske? Vi lovar att dagen blir mycket roligare av att inte tänka på de detaljerna.

naturelopement
spetsklänning+vintage
solnedgång+bröllop
brudbukett+bröllop
kostym+brudgum
bröllop+natur