Bohemisk Bröllopsinspiration I orangea och Varma Toner

Nu ska vi dyka ner i en stylad fotografering som inte kan beskrivas som något annat än en bohemisk dröm. Den har det mesta av det vi älskar att se i ett bohemiskt bröllop: en snygg färgpalett, mycket texturer, välplacerade textiler samt vackra mönster i glas och dekorationer. För att inte tala om den ursnygga brudklänningen vi kommer få se längre ner i inlägget.

Det är fotografen Kaitlin Rodgers Photo som har satt ihop det här bohemiskt stylade bröllopet. Är ni ute efter att planera ett bohobröllop i en orange och varm färgpalett ska ni definitivt spana in dessa bilder. Det som sticker ut lite extra för oss är den intressanta detaljen att den här stylade fotograferingen känns både ljus och moody på samma gång. Medan helheten av fotograferingen känns luftig och lätt, har detaljerna fått en mörkare färgpalett som skapar ett djup i slutresultatet. Det är en fin balans som vi tycker att leverantörerna har fått till perfekt.

trycksaker rustikt
Sunset Hued Wedding in Downtown Dallas_Kaitlin Rodgers Photo_mary-kaitlin-artistry-SBJDAL-0074_low.jpg

En av de mest intressanta detaljerna i den här stylade fotograferingen är tårtan. Helheten är balanserad, spännande och snygg, men varje våning har en egen form och storlek. Vi älskar att leverantörerna jobbat fram en lite annorlunda typ av tårta! Den orangea färgen är dessutom otroligt snygg och smälter in i den stylade fotograferingens färgpalett.

bohemisk tårta
tårta
bukett bröllop
bröllop bukett
boho bukett bröllop
smink bröllop
bohemisk bordsdukning
bordsdukning boho
trycksaker bröllop

Trycksakerna till det här bröllopet är stilrena med enkelt typsnitt och få färger. Som en kontrast till den annars färgstarka stylingen. Vi ser ofta att inbjudningskort, menyer och dagsscheman har samma tema som själva bröllopet, men visst går det att låta trycksakerna agera som en kontrast också. Det har vi ett perfekt exempel på här ovan.

bröllop bordsdukning

Vi avslutar med en bild på brudparet där vi får se mer av den vackra brudklänningen. Vi gillar också att brudgummens skjorta går i samma orangea ton som resten av stylingen. Det är ju också ett perfekt sätt att få in lite färg i outfiten om man ändå vill hålla sig i en neutral färgskala på kostymen.

boho bröllop

Fotograf: Kaitlin Rodgers Photo
Lokal: The Lumen Room
Smycken: Susan Saffron Jewelry Boutique
Tårta: Blondie's Bake House
Kalligrafi: Bethany's Letter Shop
DIY: Macrame by MK
Design och dekorationer: Royal Event Rentals DFW
Makeup artist: The Dallas Makeup Team
Klänning: Melina's Bridal
Florist: Sage Moose Flower Farm
Modell: Rachel Tucker