Intimt Utomhuselopement På Vintern: Elizabeth + Adam

Elizabeth och Adam anordnade ett sista minuten-bröllop när pandemin satte stopp för deras planer om ett stort bröllop. Tanken var att göra det enkelt med vigsel i stadshuset, men det slutade istället med ett elopement utomhus. I november förra året sa paret ja till varandra på en av sina favoritplatser tillsammans med några få gäster och deras lilla hundvalp närvarande. Dagen blev underbar för alla inblandade med kärleksfulla stunder och en spännande twist på bröllopsmiddag. Nu tittar vi på bilderna!

elopement+hemma
bröllop+hemma
bröllop+hemma
bröstbukett+brudgum
vigsel+hemma

First look fotades hemma hos brudparet, vilket känns så mysigt! Vi älskar att se personlighet i bröllop och vad är mer personlig än just hemmet? Vi gillar även hur det här visar att ett elopement kan se ut hur som helst, det måste inte innebära att man reser iväg någonstans.

bröllop+lägenhet
brudbukett+orange
blommor+orange

Vilken makalös bukett!

naturbröllop+elopement
skor+bröllop
elopement+sjö

Platsen Elisabeth och Adam valde för vigseln är en kort bilfärd från Portland, Oregon i USA. Oregon som stat är välkänd för sina vackra naturplatser och den här platsen når utan tvekan upp till förväntningarna.

vigsel+solnedgång

Elizabeth hade på sig en enkel, stilren brudklänning från Reformation medan Adam bar en varm kostymjacka med avslappnade byxor i brunt. De båda bar en varsin blomsterkreation av likadana blommor för att komplettera looken.

naturbröllop+utomhus
bröllop+natur
elopement+solnedgång
solnedgång+vigsel
bröllop+intimt
Benjamin_Benjamin_Here Today Photography_00374Here Today Photography Portland Elopement_low.jpg

Elizabeths ringar är handgjorda av Young In The Mountains och är fantastiska hantverk. Både förlovningsringen och alliansringen är speciellt gjorda för att passa varandra i både form och färg. Så snyggt!

brudklädsel+utomhus
vigsel+vinter+utomhus
elopement+middag

Dagen avslutades med en bröllopsmiddag på ett lite annorlunda vis. I bakluckan till en av bilarna serverades pizza, dryck och bröllopstårta. Svårare än så behöver det inte vara!

middag+elopement
tårta+bröllop

Fotograf: Here Today Photography
Klänning: Reformation
Trycksaker: Artifact Uprising
Ringar: Black Barc Jewelry, Young In The Mountains
Skor: Nisolo
Brudgummens klädsel: Greyers
Tårta: Baker and Spice
Florist: Knot & Fern
Plats: Government Cove