Bröllopsinspiration I Vintage- Och Bohemisk Stil Med Moody Färgpalett

Den stylade fotograferingen vi ska få se i detta inlägg är helt underbart och en dröm för oss som älskar bohemiska bröllop. Fotograf Nadine Rebecca är hjärnan bakom verket i dagens blogginlägg och hon har gjort ett makalöst jobb med att ge liv till den här bohemiska drömmen med vintage-detaljer.

Tillsammans med sina branschkollegor har fotografen plockat fram inspiration till er brudpar som söker en mörk och mustig färgpalett med ljusa inslag. De har dessutom gjort det med ett hållbart tänk och dekorationer som är möjliga att sätta sin egen touch på. Som kronan på verket är bildspråket så vackert vilket gör den här fotograferingen en fröjd för ögat. Vi låter Nadine få ta över och berätta mer om fotograferingen.

trycksaker+bröllop
vintage+bordsdukning

Nadine: När jag planerade den här fotograferingen så utgick jag från en sen vinter/tidig vårkänsla med bohemiska och rustika inslag. Min förhoppning med denna fotografering är att inspirera mina kommande brudpar med idéer på vad man kan ha med för dekor/detaljer på sitt bröllop för att få till det där lilla extra. Det ska inte kännas övermäktigt att få till en vacker helhetsdekor, oavsett om man önskar att göra mycket själv eller om man vill ta in all hjälp man kan få av fantastiska leverantörer som är experter på sin sak. En genomtänkt dekor skapar så mycket mer festkänsla och behöver inte alls kräva särskilt mycket av er!

vintage+tallrik
torkad+bukett

Nadine: Sara som gjorde dukningen till denna fotografering använder sig mycket av vintageporslin vilket ju blir så fantastiskt vackert! Har man tiden och orken så går det att hitta mycket fint porslin och glas på second hand, men om man inte har den tiden så är det så otroligt smidigt att hyra av en leverantör, som till exempel Dukat till fest. Det ger verkligen det där lilla extra med ett porslin som även det talar till det valda temat.

vintage+bröllop

Nadine: Som brudpar som planerar sitt bröllop och som vill att bröllopet ska ha det där lilla extra så tycker jag att man ska börja med att välja en stil man gillar. Samt identifiera den säsong man ska gifta sig i så både ute och innemiljö får en sammanhållen känsla. Antingen har man kanske en tydlig bild sedan innan, eller så kan man behöva en liten kickstart. Oavsett i vilken ordning man vill göra dessa steg så är mitt tips att skapa ett album i Pinterest med allt bröllopsrelaterat som du gillar för att få en helhetsbild över dina val. Du kan därmed se om allt hänger samman eller om det är något som inte riktigt passar in i helheten. När du känner dig nöjd är det bara att sätta igång med det praktiska!

vintage+tårta
vintage+brudbukett

Nadine: Floristen var otroligt smart när hon planerade blomarrangemangen till denna fotografering och valde att arbeta med torkade blommor som är så bra då det är hållbart och kan stå länge utan att det blir dåligt. Det är även otroligt vackert och passar till alla säsonger!

vigselring+ringbox
brudklänning+vintage
vintagelook+brud
smink+brud
hårsmycke+bröllop
brun kostym+bröllop
bröstbukett+bröllop
vigsel+vintage

Nadine: Lite tips när det kommer till utförandet är att inte vara rädda för att våga lite med era detaljer i till exempel färg och mönster. För brudgummen kan det till exempel vara en kostym i en annorlunda färg, en mönstrad skjorta eller accessoarer. Bruden kanske kan våga sig på ett vackert hårsmycke av blommor som matchar brudbuketten och brudgummens corsage.

vintage+vigsel

Nadine: Ett annat tips är att tänka till när det handlar om vigselplats, det är er dag och ska spegla just er. Vart trivs ni allra bäst? Finns det någon plats eller miljö som återspeglar just er? Är ni ett par som går långa skogspromenader varje helg? Eller hänger ni hellre i stan med kompisar? Kanske ni älskar det rustika och skulle älska att gifta er i ett gammalt bruk? Ett tips är även att använda sig av ljus i en kulör, kanske passar en annan färg än vitt bättre in till just ert bröllop? Våga, våga, våga helt enkelt!

vintage+bukett+blommor
ringar+vigsel
bordsdukning+vintage+bröllop

Fotograf: Fotograf Nadine Rebecca
Lokal: Liljero Retreat
Modeller: Sanna & Samuel
Hår och makeup: Camilla Järvås
Klänning: Abby Waits
Ringar: Mumbai Stockholm
Ringaskar: En liten ask (Oval Champagne, Stella Guld)
Florister: Nordenspets blomster (takkrans) + Vida blommor (brudbåge med mässingstativ, arrangemang mässingskål matbord & honnörsbord, brudbukett, corsage)
Dukning: Dukat till fest
Ljus: Candleroom Sthlm
Trycksaker: Anna Göran Design
Tårta: The Craving Solution