Industriellt Microbröllop I Somriga Cambridge: Sarah + Sam

De varmare månaderna närmar sig med stormsteg för varje dag som går tickar graderna på termometern långsamt uppåt. Efter ett långt vinterhalvår kan vi inte annat än att längta lite efter sommaren som ligger framför oss. Därför dyker vi idag rakt ner i Sarah och Sams somriga microbröllop från förra året.

För er som planerar att gifta er i sommar är planeringen säkert i full rulle och vi kan tänka oss att det letas inspiration på alla typer av plattformar just nu. För er som strävar efter den industriella, rustika looken på ert bröllop så kan det här inlägget vara en bra inspirationskälla. Med bilder från Tomo photography spanar vi nu in bröllopet mellan Sarah och Sam.

rustikt bröllop
kostym bröllop
yvig+bukett+bröllop

Hur underbar är inte den här buketten? Den fullkomligt osar blomstrande sommaräng! Bruden Sarah har valt att använda mycket grönska och gräsväxter i sin brudbukett. För att toppa känslan av ett vildvuxet sommarfält har hon plockat in blommor som lätt hittas i naturen.

bröllop+kostym
balklänning+bröllop
bröllop+first+look
bröllop naturen
bröllop+porträtt
industriellt bröllop
industriell vigsel
vigsel+industrihus
bröllop+hårfrisyr
sommarbröllop inspiration
stadsbröllop sommar

Nu längtar vi lite extra till sommarvärmen den grönskande naturen. Det är ju tydligt varför just sommar är högsäsongen för bröllop och vi kan tänka oss att det är några av er läsare som planerar bröllop till sommaren. Vad har ni för idéer och tankar inför den stora dagen? Berätta gärna i kommentarerna vad ni har för inspiration, tema eller nytänkande detaljer! Vi är alltid idel öra på att få höra om bröllopsplaneringen - det är minst lika kul som att få se det hela gå av stapeln på den stora dagen.

smycken bröllop
blommor i hår bröllop