Bröllopskonstnär Som Live-Målar Porträtt På Er Bröllopsdag

Abiosè, även kallad “Skandinaviens pionjär live bröllops- och eventkonstnär“ är en konstnär som är med på er bröllopsdag för att måla ett porträtt av er direkt på plats. Att få sitt bröllop fångat som en tavla på detta vis har vi tidigare lyft på Sisters in Law, se här: KONSTNÄRLIGT BRÖLLOP MED PERSIKAFÄRGAD BRUDKLÄNNING: JAQUIE + ANDY. Det är ett av våra absoluta favoritbröllop som vi fått äran att publicera här på bröllopsbloggen och vi kan verkligen rekommendera att ni tar en titt på det!

Men först ska vi rikta fokus på Abiosé, som både är läkare och konstnär, och som vi nyligen fått upp ögonen för och vill lyfta!

Från ett bröllop på Lidingö

Från ett bröllop på Lidingö

Att måla live kräver en konstnär som är snabb, tar snabba beslut och är bekväm med en engagerad publik, då det blir som en del av underhållningen för gästerna på festen som kan se hur målningen tar form.

Dessutom finns det möjlighet att välja “Gästporträtt” där gästerna får chansen att målas av under 5 minuter. Då skissar Abiosé ett abstrakt porträtt som gästen får med sig hem. Så kul idé!

1j Italian Summer.jpg

Abiosé är baserad i Skåne, men reser i hela Skandinavien för att dokumentera bröllop med sin pensel. I bilden nedan står hon redo inför ett av de många bröllop hon förevigat på sin canvas.

Z The Artist.jpg

Nyfiken på att se mer från Abiosé? Besök hennes hemsida här för att inspireras!