Stylad Bröllopsfotografering Med Romantiskt Blomstertema I Växthus

Inspirationen bakom den stylade fotografering vi ska få se idag är motsatsen till minimalism, nämligen maximalism. Låter blomster i överflöd och en vacker växthus miljö utanför Stockholm intressant? Då kommer det här inlägget att passa dig.

Plåtningen har organiserats av floristen Madeleine från BloomspourMoi som berättar mer om konceptet längre ner i inlägget. Bilderna vi ska få se har fotograferats av två fotografer, Malin Norlen och Sofia Pavlenko, som har gjort ett fantastiskt jobb med att förmedla romantiskt elegans genom bilderna. Dessutom var även Bubbelbilen på plats, kan det bli bättre?

trycksaker + inbjudan
växthus + green house

Rosor, rosor och mer rosor! Världens kanske mest romantiskt förknippade blomma pryder väggar, tak och det dukade bordet mitt i växthuset. I olika nyanser av rosa och ljus persika tillåter färgskalan dig att antingen gå fullt ut mot den romantiska temat eller experimentera med kulörer från hela färgskalan. Bordet omges av gröna växter och tomatplantor som bryter av mot rosorna.

rosor + roses
kronljus + levande ljus
bordsdukning + tablesetting
vinglas + champagneglas
rosor + hortensia
leverantörer + florist

Madeleine från BloomspourMoi berättar om konceptet:

Fotograferingen var min vision. Ledorden var maximalistiskt med mycket blommor, det var det viktigaste. Jag ville även att det skulle kännas elegant, romantiskt, och intimt. Ett växthusbröllop med fokus på detaljer och texturer. Växthuset där vi höll till är privat, norr om Stockholm, på en hästgård. Det blev mycket rosor: trädgårdsrosor, kvistrosor, nejlikor, hortensior, torkade element mm. Modellerna Edit och Nils, är ett par som ska gifta sig nästa år.

brudpar + modeller
brud + brudgum
brudklänning + korsett

Modellen Edit bär en klänning från Abby Waits som passar perfekt in på blomstertemat.

off shoulder + spets
kyss + kiss
växthusbröllop + green house wedding
couple + par
bubbelbilen + prosecco

På plats vid fotograferingen fanns även Bubbelbilen, en vackert konstruerad prosecco-bil som levererar kylt bubbel på bröllop, fester och event. En väldigt rolig idé tycker vi! Bubbelbilen kommer rullande komplett med 50 exklusiva champagneglas, ishink och is, smaksättningar till bubblet samt högtalare.

bubbel + champagne
bil + bubbel
bukett + bukettinspiration

Ett stort tack till leverantörerna bakom bilderna i dagens blogginlägg för att vi får dela ert inspirerande arbete med våra läsare!

kärlek + lycka

Koncept & blomsterdesign: BloomspourMoi
Fotograf: Malin Norlen och Sofia Pavlenko
Koordinator: Wedding by Moalee
Bröllopstårta: The Craving Solution
Klänning: Abby Waits
Silkesband: Pomegranatecolours
Trycksaker: By Stina Design
Make up & hår: Billborn Beauty
Bubbelbilen, hemsida: www.bubbelbilen.se