Vintrigt Elopement På Bergstopp: Paige + Keeler

Paige friade till sin Keeler vid sjön i närheten av de klippor vi ska få se bilder från idag. Så när det var dags för att gifta sig, kändes det rimligt att även anordna sitt elopement i samma storslagna miljö. Genom bilder från McKenzie Bigliazzi Photography ska vi nu få se när dessa brudar sa ja till varandra den 10 november 2020.

På grund av pandemin har många brudpar under 2020 delat upp sitt bröllop så att vigseln skett en dag, antingen med färre gäster eller inga alls, för att sedan låta den större festen ske i framtiden när pandemin lagt sig. Även efter att pandemin är över är detta ett perfekt sätt att gifta sig på tycker vi. Både för er som vill vara i bröllopsbubblan lite längre, men även för er som kanske inte trivs med att vara i centrum under själva vigseln, men gärna träffar vänner och familj på en fest. Då kan ni ha all fokus på varandra under vigseldagen, för att sedan på ett avslappnat sett kunna fira med alla som vill fira med er i efterhand.

Oavsett hur stort bröllop ni väljer att ha, glöm inte bort att det är minst lika värt att lägga pengar på en professionell bröllopsfotograf som kan fånga era minnen på bild. Här är några talanger i Sverige som kan hjälpa er med just detta. Ännu fler hittar ni i vårt arkiv med bröllopstjänster här.

matildaaudasbjörkholm-3 (2).jpg

Matildas tillvaro

Bröllopsfotograf i Umeå

martin_k_1 (7).jpg

Prana foto - Martin k

Bröllopsfotograf i Stockholm

Tack Paige och Keeler för att ni delade med er av er stora dag här på Sisters in Law! Vi önskar er alla lycka i framtiden.

Mai_Clenney_McKenzie Bigliazzi Photography_pk-149_low.jpg

Fotograf: McKenzie Bigliazzi Photography
Plats: Lost Gulch Overlook, Boulder, CO, US