Förnyelse Av Löften I Dolomiterna Efter 10 År Som Gifta

Paret Federica och Damiano gifte sig 2011 och när deras 10-årsjubileum närmade sig visste de att de ville göra något speciellt. För att hylla sina tio år som gifta bestämde de sig för att förnya sina löften till varandra. Sättet Federica och Damiano valde att göra det på påminner mycket om ett elopement och de har verkligen gjort en hel dag av det. Det gillar vi skarpt!

Att förnya sina löften kan såklart göras precis så som man vill. Ett sätt är att tänka på det som ett andra bröllop. Vad var det ni inte hade chansen att göra på er första bröllopsdag? Planera in en ceremoni där ni förnyar era löften, bjud in gäster om ni vill fira med vänner, anlita en fotograf att fånga er dag och bjud på bröllopsfika som toppar er förra. Ni kan också planera det där bröllopet ni aldrig hade. Ett intimt elopement istället för stort bröllop med gäster. Stadsbröllop istället för bröllop i lada. Det blir vad ni gör det till och ni kan göra precis som ni vill.

Nu spanar vi in bilderna från förnyelsen av löften mellan Federica och Damiano.

Vi älskar Damianos look. En uppklädd kavaj i högljutt mönster i kombination med vita, slitna jeans. Så snyggt!

Paret valde att ha sin ceremoni i en avskild skogsdunge. De höll dekorationerna få, men två par otroligt fina buketter i yvig stil fick pryda varsin sida av platsen.

Efter att paret sagt sina löften gick de tillbaka till sitt boende för att byta presenter, dricka ett glas och bara njuta av dagen. Det blev en stillsam och intim dag, precis så som de ville ha det.

Fotograf: Wedding Photographer Dolomites
Plats: Hotel Kolfuschgerhof