Stillsamt Vinterelopement Bland Snöklädda Berg

Tyler och Valerie gifte sig den 2 oktober 2021 i Colorado, USA och den första snön hade precis fallit. Deras vigsel var en stund kantad av såväl skratt som glädjetårar. Nysnön som dalat ner på marken förvandlade deras höstbröllop till ett underbart vinterelopement som känns lite sagolikt.

Paret bestämde sig för att hålla det intimt och inte bjuda in några gäster. De ville att bröllopet skulle vara ett minne som bara de två delade. Den enda personen de hade mig sig var bröllopsfotografen från Vows and Peaks som kunde fånga alla ögonblick på bild.

Många par väljer att göra en first look innan vigseln. Dels för att kunna dela stunden tillsammans, men också för att kunna stilla nerverna inför vigseln. Dessutom är det ett väldigt fint moment att få på bild. Att se varandra redo för bröllopet för första gången brukat ofta bli ett känslosamt och mysigt ögonblick. Hur planerar ni läsare att göra på ert bröllop? Tänker ni göra en first look eller ses ni vid vigselbågen för första gången? Eller gör ni hellre er redo tillsammans och gör det till en fin stund istället?

Det finns mycket att gilla med den här bilden, men vår uppmärksamhet dras direkt till den vackra brudbuketten. Vi älskar färgerna på blommorna. De rosa och lila tonerna i svaga kulörer ser som gjorda ut för ett kyligt vinterelopement i bergen. De kalla tonerna i buketten smälter samman med den snöiga bakgrunden.

Oj, vilken vinterdröm! Stunden till ära, bröt solen sig fram från det tjocka molntäcket under brudparets vigsel. Det mjuka skenet blir så effektfullt på bergen i bakgrunden.

Fotograf: Vows and Peaks
Florist: Parsley and Valentine
Ringar: Ba Lan Fine Jewelry
Kostym: Friar Tux
Klänning: Martina Liana Bridal