Urbant Och Stilrent Bröllop I Varm Färgpalett

Dagens inlägg tar oss över Atlanten, till den amerikanska staden Charlotte, där vi ska få ta del av ett urbant bröllop med stilren touch. Brittany och Brandon gifte sig den 27 mars 2021 i en lokal mitt i stan och för att fånga allt på bild hade brudparet med sig fotograf William Avery Photography.

Efter att brudparet gjort sig i ordning möttes de för en first look. De valde att träffas på en avskild plats vid sidan av en kyrka. Den gamla tegelstenen är så fin som bakgrund och färgen påminner oss lite om brudtärnornas färgskala. Tegelstensröd är en färg vi kommer få se mer av i det här bröllopet, så att just den här kyrkväggen fick stå som bakgrund för parets first look-bilder är ingen slump. Åh, som vi älskar små detaljer som knyter ihop ett helt bröllop!

Söker ni en bröllopsfotograf som kan föreviga er bröllopsdag?
Spana in följande talanger:

Matildas tillvaro

Bröllopsfotograf i Umeå

Paulina Gabre

Bröllopsfotograf i Stockholm

Alla brudtärnors klänningar går i samma, varma rostfärgade ton. Därefter har de själva fått välja hur de vill att klänningen ska vara utformad. Vissa har valt tjockare axelband, andra har valt smalare. Det blev en mix av kombinationer så att varje brudtärna kunde känna sig bekväm i sin klänning, samtidigt som helheten är on point.

Bruden har valt att bära en stilren, ärmlös klänning med ett runt släp och kort slöja. Pärlorna som sytts på vid axlarna fortsätter bakåt och ramar in den djupa urringningen i ryggen. En chic look som passar utmärkt till ett urbant bröllop, eller hur?

Här ser vi återigen den röda färgen smyga sig in i bröllopet. Det är en väldigt färgstark kulör i sig, men brudparet har valt att tona ned den en aning genom att använda den som accentfärg. För att komplettera det röda har de även plockat in mycket vitt och guld i färgpaletten. Allt i en varm ton som resulterar i en inbjudande helhet.

Fotograf: William Avery Photography
Tårta: Publix Bakery 
Florist: Herr Fresh Flowers
Catering: Best Impressions Caterers
Band: InfiniteSoul
Ljus: PSAV
Buss: CLT Limo Bus
Makeup och hår: RefEYEance II Makeup and Hair, LLC
Brudgummens klädsel: Jos A Bank
Brudtärnornas klänningar: David's Bridal
Brudklänning: Ladies of lineage
Smycken: Diamonds Direct
Trycksaker: Minted
Lokal: Charlotte Marriott City Center, The Terrace at Cedar Hill
Bröllopskoordinator: Heatherly Event Design