Minimalistiskt Och Egdy Discoelopement I Saltöknen

I detta inlägg ska vi förflytta oss till en saltöken där fotografen Sierra Jessup fotade ett annorlunda och inspirerande stylat elopement. Tanken bakom den här fotograferingen var att ta ut svängarna och få en chans till att använda kreativiteten. Resultatet blev alltså detta härliga saltökenelopement med rockigt discotema.

Men det är inte bara 100% disco och kontrasterande rocktema vi ser i den här bildserien. De två olika stilarna vävs ihop till en tidlös och stilren helhet med nätta färger och en klassisk look. Det är så snyggt! Att maxa detaljer och färger är inte en stil som passar alla, men som tur är finns det lösningar som denna där man bjuder in till spännande teman på ett minimalistiskt sätt.

elopement vinter
disco bröllop
bröllop utomhus

Brudparets klädsel är något att lägga märke till. Minimalistiska bröllop och elopements är ofta planerade in i minsta detalj och den här fotograferingen är inget undantag. Det är inte en slump att brudparets klädsel matchar såhär snyggt. Bruden bär en vit, stilren klänning med fransar på kjolens kant och en svart skinnjacka på överkroppen. Brudgummen i sin tur har på sig en vit skjorta och svarta kostymbyxor som speglar brudens look.

äventyrligt elopement

Även brudgummen har en svart skinnjacka att ta på sig. Hur snyggt är det inte att matcha en skinnjacka med kostymbyxor på det här viset?

disco bröllop utomhus

Med disco som tema måste man ju nästan ha en liten touch av retrostil som flirtar med 70-talet också, eller hur? Vi gillar verkligen hur leverantörerna plockat in retro-dekor i fotograferingen, utan att retrokänslan får ta över för mycket.

elopement utomhus
disco elopement
bröllop bukett edgy

Buketten är det enda i stylingen som är i färg och det får kulörerna att poppa mot den vita bakgrunden.

elopement utomhus
edgy elopement utomhus
edgy elopement utomhus
skinnjacka elopement

Skinnjackornas dekor är handritade av fantastiska Kates Caligraphy. Så fina!

edgy elopement bukett
edgy bröllop klädsel
färgglad edgy bukett

Fotograf: Sierra Jessup Photography
Hårstylist: Hannah Beth Beauty
Makeup artist: Make Up by Cherisa
Florist: Southern blossoms floral 
Kalligrafi: Kates Caligraphy
Bröllopskoordinator: The Spell Society
Plats: Bonneville Salt Flats