Mysig Förlovningsfotografering I Schweiz: Melissa + Jonathan

När Melissa och Jonathan förlovade sig ville de fira den stora händelsen med en fotografering. Paret flyttade till Lausanne, Schweiz under hösten 2020 och valde en av de många, schweiziska bergstopparna att föreviga sin förlovning på. Med sig upp på berget Vaud hade de fotografen MA LOVE Photography.

Det var en underbart solig vinterdag som Melissa och Jonathan valde för sin förlovningsfotografering. De snöklädda bergen står vackert i bakgrunden och ramar in det blivande brudparet i bilderna. Längre ner i inlägget får vi också ta del av en video som spelades in under dagen.

vinterbröllop utomhus
vinterbröllop utomhus
vinterbröllop utomhus
vinterbröllop utomhus
vinterbröllop utomhus
vinterbröllop utomhus

Med sig upp på berget hade paret med sig bubbel att skåla med. En förlovningsfotografering eller porträttfotografering behöver inte alls vara en stund där ni stillsamt poserar framför kameran. Tvärtom så är det så mycket mer än så. En fotografering ska fånga minnesvärda ögonblick och ni kan istället se det som en chans att fira er förlovning på nytt. Antingen genom att skåla med god dryck, njuta av en picknick eller riva av ett riktigt äventyr. Har ni hittat rätt fotograf så hänger hen med på det ni har planerat för att göra er dag speciell.

Vårt tips när det kommer till att hitta den rätta fotografen är att lägga fram er plan redan vid första kontakt. Berätta vad ni planerar att göra så er potentiella fotograf är med på noterna. Många bröllopsfotografer brukar dessutom erbjuda ett videosamtal eller möte för att ni ska känna er bekväma med vem ni anlitar, då är det bra att prata igenom lite mer detaljer för dagen. Är ni på jakt efter bröllopsfotograf kan vi varmt rekommendera att börja letandet i vårt arkiv, här finns många talangfulla fotografer att spana in.

vinterbröllop utomhus
vinterbröllop utomhus
vinterbröllop utomhus

Stort grattis till Melissa och Jonathan! Missa inte att kika på videon när nedan.