Personligt Elopement I Naturen: Bree + Cam

Inlägget innehåller adlinks

Brudparet Cam och Bree valde att strunta i allt vad bröllopstraditioner heter och skapa deras egna, personliga elopement istället. Som alternativ till ett tjusigt hotell hittade de en mysig stuga i skogen där de kunde bo under deras bröllop. Planen var att gifta sig medan solen gick upp, så redan kvällen innan flyttade de in i stugan för att njuta av firandet.

Själva bröllopsdagen delades upp i två delar: vigsel i naturen och äventyr i stan. Istället för en stor fest med gäster valde brudparet att åka in till Seattle för att fira att de gift sig på ett sätt som passade dem. Så rätt! Det nygifta paret ser ut att ha haft en så mysig dag tack vare att de planerade just det bröllopet som de ville ha.

vigsel löften höfte
first look bröllop
sommarbröllop utomhus

Så vacker miljö! Bree och Cam valde att ha en first look innan det var dags för vigsel i soluppgångens gyllene sken. Efter vigseln passade de även på att strosa runt i den mysiga miljön för att ta porträttbilder innan det var dags att åka tillbaka till stugan för dagens urbana äventyr.

brudklänning enkel
bröllop natur sommar
bröllop vid sjö
vigsel vid sjö
sommarbröllop natur

Eleganta brudklänningar att spana in:


bröllop solnedgång
bröllop vid sjö
bröllop stuga
stuga skog bröllop

Så mysigt att planera in en getaway i kombination med sitt elopement. Vill du se mer inspiration på elopements med känsla av resort kan du spana in det här inlägget: Glamping På Bröllopsdagen: Mysigt Elopement I Skogen.

bröllop skogen
bröllop skogen
bröllop skogen
bröllop middag

Det bästa med att planera sitt eget bröllop är att det inte är någon annan som sätter reglerna. Allt är möjligt! Vissa gillar eleganta middagar och andra föredrar pizza vid ett gemensamt bord. Bree och Cam valde att äta sin festmåltid på en av deras favoritpizzerior.

bröllop urbant

Bara veckor innan bröllopet fick paret reda på att de ska få välkomna en liten familjemedlem om några månader och ville föreviga det på sin bröllopsdag. Vi på Sisters in Law säger stort grattis till brudparet och önskar dem lycka till!

annorlunda bröllop