Lantligt Gårdsbröllop Med Vigsel I Grönskande Trädgård

För dagens dos av bröllopsinspiration beger vi oss till en lantlig gård dit Jennifer och Benjamin bjöd in sina gäster. Paret gifte sig augusti 2021 och valde att ha ett litet och intimt gårdsbröllop med vigsel utomhus. Vi kan direkt säga att det är en ljuvlig bildserie att kika på, fotograferad av Provencher photography.

Vigseln tog plats framför en underbar glasvägg. Simpelt och snyggt. För att ytterligare markera vigselplatsen hängde brudparet upp ett stycke tyg över de vackra glasdörrarna. Mer än så behövs inte, speciellt inte när bakgrunden är så charmig som denna.

Självklart ska även husdjuren få klä upp sig dagen till ära. Vilket gulligt brudfölje!

Här i Sverige är lantligt bröllop väldigt populära under sommarhalvåret. Det är då alla mysiga gårdar kommer till liv på riktigt, med växtligheter som blommar ut och värmen som bjuder upp till utomhus-fest. På Sisters in Law har det publicerats många lantliga bröllop och vi har såklart samlat dem på ett och samma ställe, så det ska bli enkelt för er att hitta inspiration till era kommande lantbröllop. Du hittar bröllopen här.

Platsen som paret valt är en farm med allt från levande djur till blomstrande växter och grönsaksplantor. Här finns bland annat det här vackra växthuset, som blev en utmärkt plats för brudparets porträtt. Att hitta en vacker plats som tilltalar er är ett sånt enkelt knep till att få ett försprång på dekorationerna inför bröllopet. I det här fallet funkar grönsakerna som väldigt bra dekoration för ett lantligt bröllop. Perfekt ju!

En yvig bukett med ett underbart urval av blomstersorter i olika färger. Det passar så väl in i ett lantligt, grönskande bröllop som detta.

När kvällen närmade sig förflyttade sig bröllopssällskapet in i ladan där fest, middag och drinkar väntade.

Fotograf: Provencher photography
Klänning: BHLDN
Florist: Eastern River Farm
Restaurang: Primo Restaurant